Kiakadtak Szabó Zsófi fotóján a Facebookon! Csak úgy röpködtek a negatív hozzászólások
Szabó Zsófi Facebook-fotójára irigykedő megjegyzések érkeztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Negatív kommentáradat árasztotta el Szabó Zsófi hivatalos Facebook-oldalát, miután kiposztolt egy fotót arról, hogyan ünnepli keresztgyereke, Hajdú Péter és Sarka Kata kisfia a negyedik születésnapját. A Jóban Rosszban színésznője is meglepődött azon, mennyi rosszindulatú hozzászólás érkezett a képre.

"Az elmúlt hónapokban összesen nem volt ennyi negatív komment mint ez a kép alatt! Mi történt? Ti, hogy kerültök ide? Ez nem az a felület, ahol szívesen látott személyek vagytok!!! Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg sokan vagyunk ? Tényleg egy 4 éves kisfiún köszörülitek a nyelvetek? Szomorú..." - írta a több mint 200 hozzászólás után.

A kommentelők amiatt fújtak, mert a kisfiút négy hatalmas torta veszi körül. Egyesek szerint ez rongyrázás, más ezek árából ki tudná fizetni a havi albérleti díját, míg mások úgy vélték, a kisfiú később nem fog értékelni semmit, ha így elhalmozzák ajándékokkal.

Persze sokan voltak, akik védelmükbe vették: szerintük, ha nagy a család, természetes, hogy a szülőkön kívül a nagyszülők, nagynénik és nagybácsik, keresztszülők is meglepik a kis ünnepeltet egy-egy tortával, emellett minden apa és anya vágya az, hogy megadjon a gyermekének mindent, amit csak tud. A kisgyerek amúgy sem tehet semmiről.

Fotó: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Leadkép és Facebook-kép: Éder Krisztián

Magyar sztárok figyelemfelkeltő ruhákban

Nemcsak a VIVA Comet-díjkiosztón, de a Story-gálán is találkoztunk már sokat mutató kreációkkal, és a televíziós showműsorok, így a Szombat Esti Láz, A Nagy Duett, az X-Faktor és a Sztárban sztár is bőven szolgáltattak emlékezetes ruhadarabokat. Képeken 15 merész ruha!

Ezt is szeretjük