Szabó Zsófi válása óta először beszélt volt férjéről: ilyen a kapcsolatuk Zsolttal

Szabó Zsófi először beszélt arról, milyen a kapcsolata Zsolttal, valamint mit köszönhet volt férjének.

szabo-zsofi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi közel három éve alig nyilatkozik a magánéletéről. Ebben közrejátszik az is, hogy válással végződött a házassága. 

2021 januárjában jelentette be, hogy Zsolttal négy és fél év házasság után úgy döntöttek, elválnak. 

Szabó Zsófi volt férje

A színésznő és az RTL Reggelijének műsorvezetője az utóbbi években ritkán szólal meg, tudatosan kerüli a nyilvánosságot, a július-augusztusi Glamour magazinnak, melynek címlapján szerepel, őszinte interjút adott.

szabo-zsofi-cimlap
Fotó: Ajkai Dávid

- A válásom óta tudatosabban kerülöm a nyilvánosságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne véleményem, vagy ne érintenének meg érzelmileg a körülöttem zajló események. Úgy érzem, mostanra a csend, ami körülvesz, átfordult negatív irányba. Ha akarnék, mindennap fel tudnék szólalni valami miatt, de nem teszem, mert az elmúlt években megtanultam azt is, hogy nem fog mindenki szeretni.

Kisfia, Mendel 2017 decemberében született. Egyszer szeretne egy kis testvért neki, de jelenleg nem szeretne párkapcsolatot. A lapnak azt is elárulta, milyen a kapcsolata volt férjével. 

- A válásom óta kettesben élek a kisfiammal, de erős szövetséget alkotunk a volt férjemmel. Valamiért úgy akarta a sors, hogy találkozzunk, legyen egy szerelemgyerekünk, és aztán mindenki külön, de a legnagyobb tisztelettel és szeretettel tekintve a másikra folytassa tovább az életét.

Sokáig azt gondoltam, az életem kudarca, hogy nem sikerült egyben tartani a családunkat,

de ma már tudom, hogy a családunk nagyon is egyben maradt, annyi különbséggel, hogy külön élünk a kisfiam apukájával. Az egymás iránti szeretet és tisztelet erősebb, mint valaha.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Arról is beszélt, hogy az évek alatt megtanulta magát is szeretni, és azt is, hogy mit köszönhet Zsoltnak. 

szabo-zsofi
Fotó: Ajkai Dávid

- Szeretem magam anyaként, műsorvezetőként, sportolóként, és kaptam egy nagy adag önbizalmat a volt férjemtől. Az ő és a családom, barátaim visszaigazolása megerősítettek abban, hogy bármilyen helyzetbe sodor az élet, igyekszem százszázalékosan helytállni. Az évek alatt valahogy sikerült kialakítanom egy olyan életformát, ami egyensúlyban tart mindent, ugyanakkor megtanultam azt is, hogy nem kell dolgokhoz görcsösen ragaszkodni, mindennek megvan a maga ideje.

Nézd meg Szabó Zsófi anyját és öccsét!

Az öccse három évvel fiatalabb nála, Gyuszi jóképű pasi lett harmincéves korára. A kommentelők Pálma asszonyt látva nem győztek gratulálni Szabó Zsófinak ahhoz, milyen szép édesanyja van.

Ezt is szeretjük