"Ő életem szerelme" Shane Tusup Szabó Zsófiért szakított korábbi párjával
Szabó Zsófi és Shane Tusup abban a pillanatban érezték, vonzódnak egymáshoz, amikor júniusban az RTL Klub Reggeliben találkoztak.

szabó-zsófi-shane-tusup-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Szabó Zsófi 2021 januárjában bejelentette, férjével, Zsoltival elválnak, mindenki megdöbbent. Shane Tusup és Hosszú Katinka esetében is ez volt a helyzet 2019-ben, ám mára mindkét híresség megtalálta a boldogságot, méghozzá egymás oldalán. 

Sokáig csak pletykáltak arról, hogy az RTL Klub műsorvezetője és az amerikai edző titokban egy párt alkot, de ők mostanáig nem szólaltak meg. Azért döntöttek úgy, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, hogy nyugtuk legyen a lesifotósoktól, ha együtt elmennek valahova.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme

A Best magazinnak meséltek együtt arról, hogyan indult a kapcsolatuk, és azt is elárulták, öt hónap után mit éreznek a másik iránt.

Nem várt szerelem az övék. A közös történetük júniusban kezdődött, amikor Tusup a Reggeliben vendégeskedett, az adás háziasszonyai aznap Peller Mariann és Szabó Zsófi voltak. Ugyan a sportember ekkor még együtt volt korábbi barátnőjével, Courtney-val, akivel az év májusában ünnepelték második évfordulójukat, megdobbant a szíve a szőke hírességtől. Vonzalmát nem is rejtette véka alá, kommentekben bókolt neki az Instagramon, amiért sokan megszólták.

- Sosem terveztem meg előre, hogy írok, vagy, hogy mit írok. Csak jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt. Azok az igaz gondolataim Zsófiról, amit akkor ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát - emlékezett vissza Tusup.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tusup vívódott, mert párkapcsolatban volt, de miután az első, röpke erdei sétának indult találkájukból is hosszú órákon át tartó beszélgetés lett, tudta, el kell varrnia a szálakat Courtney-val, hogy tiszta lappal induljon kapcsolatuk Szabó Zsófival. Romantikus lélekként kitartóan udvarolt, pedig kiszemeltje nyáron még nem érezte azt, hogy készen áll az ismerkedésre.

- Nem tudtam, és nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló.

Az ominózus júniusi adás, amikor elkezdődött minden.
Az ominózus júniusi adás, amikor elkezdődött minden.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Azt mondják, nem siettetnek semmit, mindketten élvezik a válásaik utáni újrakezdést, és igyekeznek minél több időt egymásra szánni. A sportember Szabó Zsófi miatt már a magyar nyelvet is elkezdte tanulni, és mivel már alapból tíz éve él hazánkban, ráadásul immár a szerelme is ideköti, nem tervezi a visszaköltözést Amerikába.

Szabó Zsófi ruhái az Álarcos énekesben

Képes összeállításunkban nemcsak azt láthatod, mit viselt Szabó Zsófi az Álarcos énekes harmadik évadának fináléjában, hanem azt is megnézheted, szerintünk melyik volt a hét legemlékezetesebb ruhája a műsorban.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes, Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük