Szabó Zsófi szexin kivágott ruhában öleli Shane Tusupot: Monacóban romantikáznak
Szabó Zsófi és Shane Tusup a romantikus közös utazás első napját egy kaszinóban zárták Monte Carlóban.

szabó-zsófi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 decemberében tett pontot a róluk szóló pletykák végére, címlapfotóval tudatták, tényleg egy párt alkotnak. A hónapokig titkolt kapcsolat lépésről lépésre bontakozott ki a nagyérdemű előtt: miután megvolt a közös tévéinterjú, idén januárban együtt jelentek meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán.

A közösségi médiában is egyre sűrűbben láthatjuk őket szerelmes fotókon. Tegnap az Instagramon arról is posztoltak, hogy egy romantikus utazáson vesznek részt: Monacóba repültek.

Szabó Zsófi szexin kivágott ruhában

Miután megérkeztek, bebarangolták a várost. Végigjárták az utcákat, és ellátogattak az Oceanográfiai Múzeumba is - derült ki az Instagram-sztorijaikból. Az esti programjuk sem volt unalmas, Monte Carlo egyik kaszinójába mentek. Az alkalomhoz illően elegáns szettben vetették bele magukat az éjszakába. A Reggeli műsorvezetője egy irtó szexi, fehér, hátul kivágott ruhában ölelte kedvesét a közös képen.

Az Amnesia divatház kollekciójából kiválasztott darab nem csak nőies megjelenést kölcsönzött neki, kiemelte tökéletes alakját. A kreációban jól látszott, milyen sokat tesz a karcsúságáért és fittségért. 2020 májusában tért vissza a futáshoz, és az étkezésre is elkezdett jobban ügyelni. 12 kilót sikerült leadnia akkor, és a mai napig tartja a vékony, sportos alakot.

Ezt a kiránduláson viselt többi szettje is megmutatta. Vasárnap napközben egy kockás miniszoknyába bújt, amihez dögös combcsizmát húzott. A magas sarkú még jobban megnyújtotta, a rövid fazon pedig láttatni engedte, milyen formásak a lábai.

Nem csoda, a közös fényképek mellett sorakoztak a dicséretek. Volt olyan hozzászóló, akitől megkapták az álompár jelzőt, más azt vette észre, Szabó Zsófi mennyire ragyog, mióta együtt van Tusuppal.

2021 legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2021-es év nyolc legdögösebb ruháját. Szandi, Sarka Kata és Liptai Claudia is felkerült a listára.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük