Szabó Zsófi sírva fakadt a Reggeliben - Kollégája egyedül folytatta a műsort

A pedofilbotrányban érintett Kaleta Gábor ítélete miatt borult ki Szabó Zsófi, hogy ki kellett mennie a stúdióból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi az RTL Klub ma reggeli élő adásában fakadt ki, és sírta el magát a Kaleta-ügy kapcsán. Műsorvezetőtársa, Papp Gergő folytatta tovább a Reggelit, amíg a 31 éves sztár elhagyta a stúdiót, hogy rendbe szedje magát. 

Kaleta Gábor hivatali laptopján 19 ezer gyermekpornográf képet tartott. A volt perui nagykövetet az amerikai hatóságok leplezték le, amikor egy nemzetközi pedofilhálózatot buktattak le. 

Szabó Zsófi kiborult a Kaleta-ügy miatt

Két és fél év felfüggesztett börtönbüntetésre és 540 ezer forint pénzbüntetésre ítélték. Szakemberek és közéleti személyiségek is felháborodtak az ítéleten, amit nagyon enyhének tartanak. Az ügyészség elfogadta az ítéletet, Kaleta ügyvédje, Mester Csaba viszont fellebbezett. 

- Gyomorforgató történet, és azt gondolom, hogy megbánás ide vagy oda, egy ilyen embernek tök mindegy, hogy min kellett keresztülmennie, nincs helye a társadalomban. Az a 19 ezer szexuálisan bántalmazott gyerek, akiknek ott a fotója a laptopján, min ment keresztül? Döbbenet, hogy itt tartunk, hogy most fellebbezésről van szó ahelyett, hogy csöndben lenne. 

- Nem lehet nem megszólalni. És most nem a politikáról van szó, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. És nincs ilyen, hogy megbánta tetteit, meg lefogyott. Én egy hete alig tudok aludni! És most nem azért sírok, mert érintett lennék, hanem azért, mert ilyen van a világban, és nem tesznek semmit. És ha ilyesmi történik, azt miért tussolják el az emberek? - fakadt ki a műsorban hozzátéve, hogy amióta édesanya, még érzékenyebben érintik az olyan történetek, amelyekben gyerekeket bántalmaznak. 

Műsorvezetőtársa, Papp Gergő megnyugtatta, mindenki megérti, miért borult ki az élő adásban, menjen, szedje rendbe magát, addig ő egyedül folytatja a műsort.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Jaksity Kata műsorvezető is felháborodott az ügyben született ítélet miatt. A háromgyerekes édesanya Facebook-posztban és videóban is kifejtette véleményét. 

 Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója, vezetője, De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelem programjának vezetője, valamint Szabó Patrícia újságíró, PR-szakember, a #mindenbabanakjar jótékonysági mozgalom alapítója is kifejtette véleményét Jaksity Katának. 

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón részletesen beszélt a Kaleta Gábor ügyében született bírósági döntésről is. Közölte, a kormány foglalkozott a Kaleta-ügy kapcsán a gyermekvédelem helyzetével, külön áttekintették a gyermekjog védelmét, és azt látják, hogy a Btk. szigorúbb, mint korábban, viszont gyomorforgatónak és elfogadhatatlannak tartják a Kaleta-ügyet, a legszigorúbb ítéletet kell meghozni ebben az ügyben. Külön munkacsoportot hoztak létre, amit Kocsis Máté frakcióvezető fog vezetni - írja honlapján az ATV.

Papp Gergő otthona

Papp Gergő Pimaszúrként sztárok és ismert emberek egy napját mutatta be úgy, hogy 24 órát töltött velük, tehát az otthonukba is beengedték, a műsorfolyam nézői is bepillanthattak kedvenceik házába, lakásába. A Reggeli nézői áprilisban azt láthatták, hol él a műsorba videóhívással bejelentkezett tévés.

Ezt is szeretjük