Szabó Zsófi überszexi dekoltázzsal vezette a Reggelit: ilyen dögös ruhába bújt
Szabó Zsófi nagyon szexi dekoltázzsal keltett feltűnést a Reggeli mai adásában.

szabo-zsofi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt szerda este óta Szabó Zsófival és Shane Tusuppal vannak tele a hírek: egy szűkszavú üzenettel ekkor jelentették be váratlanul a közösségi oldalaikon, hogy felbontották az eljegyzésüket.

Szerelmük tavaly júniusban kezdődött, de a nyilvánosság elé öt hónappal később, decemberben álltak, a sztáredző pedig február 22-én 22 óra 22 perckor Monacóban eljegyezte a színésznő-műsorvezetőt.

Szabó Zsófi dekoltázsa

A szakítás után rögtön megindultak a találgatások, voltak-e jelei a különválásnak, és mi okozhatta azt. A hétvégén arról szóltak a hírek, hogy Shane Tusup mindent megtesz, hogy jóvátegye hibáját, és visszahódítsa a szőke sztárt, elhalmozza virágcsokrokkal és más ajándékokkal, de Szabó Zsófi az informátorok szerint hajthatatlan, a döntése végleges. Arra is sokan kíváncsiak, hogyan viseli a kisgyerekes anya azt, hogy ismét egyedülálló lett. 

Az biztos, bármi is játszódik le a 33 éves híresség lelkében, a képernyőről egy magabiztos, határozott nő képe sugárzik: ezt láthatták a Reggeli mai nézői, akik Szabó Zsófi szexi dekoltázsán is ámulhattak. Összegyűjtöttük a legdögösebben dekoltált ruháit. 

Ezt is szeretjük