Szabó Zsófit csúnyán savazták az RTL Klub új műsorában
Szabó Zsófi kapott a fejére rendesen, de azért őt sem kellett félteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt év kihagyás után, szeptember 2-án vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, amelyben egy-egy közismert személyiséget atomjaira szednek szét a sztárok. A célkeresztben legelőször a vagány rocker-rapper, Ganxsta Zolee lesz. Kiss Ádám, Dombóvári István, Szabó Zsófi, Benk Dénes, Kormos Anett, Hajós András, Hajdú Péter, Kovács András Péter egyáltalán nem bánnak majd kesztyűs kézzel vele, de egymással sem. 

Szabó Zsófit például tavaly decemberi kijelentése miatt savazták: a színésznő-műsorvezető akkor az Esti Frizbiben azt mondta, hogy Kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra. Ezt arra reagálta, hogy a zenész és édesapja a Frizbi egyik korábbik adásában arról mesélt, a cigányoknál szigorú szabályok szerint élnek, például vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük. Szabó Zsófit a műsor miatt sokan támadták. 

Később egy élő Facebook-bejelentkezésben elárulta, felhívta Kis Grófót, és elnézést kért tőle a meggondolatlan kijelentése miatt. Azt is közölte, hogy ő is cigány, mert cigány a férje, akihez annak ellenére ment férjhez, hogy a családjában voltak, akik ellenezték, hogy egy roma férfival kösse össze az életét. 

- Mindenkivel szembementem, mert a szívemre hallgattam, mert tudtam, hogy nem bűn egy cigány fiút szeretni. Kiálltam amellett, hogy cigány szerelmem, cigány férjem lesz, és azt is vállalom majd, hogy a mi gyerekeink félvérek lesznek. Ezt én nem rossznak élem meg, sőt, nagyon-nagyon büszke vagyok rá, hogy beleláttam egy olyan kultúrába, amiről eddig szinte csak rosszat hallottam - mondta a Facebook-videóban. 

Ezt követően ismét sokan kritizálták, a hozzászólók szerint attól nem lesz valaki cigány, hogy roma a házastársa. Kiss Ádám humorista ezért savazta a Roastban. 

A 28 éves szőke sztárt sem kellett félteni, ő sem kímélte az RTL Klub humoristáit, Dombóvári Istvánt, Kiss Ádámot és Kovács András Pétert. 

 A roast műfaj a stand up comedy kistestvére. Az USA-ban évtizedes hagyománnyal bíró műfajban olyan sztárok járták meg önként a poklot, mint Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber.

Ezt is szeretjük