Szabó Győző szerelme már a 8. hónapban van - Judit gyönyörű kismama

Szabó Győző és párja, Rezes Judit március elejére várják második gyereküket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeküket várják, a pici március elején érkezik. A színésznek első házasságából már született egy lánya, Bori, aki 22 éves lesz idén. A színészpár első fia, Misi novemberben ünnepelte nyolcadik születésnapját. Már nagyon várják a kis jövevényt, Rezes Judit babapocakja szépen kerekedik, és a Hot! magazinnak el is árultak néhány részletet a terhességgel kapcsolatban.

Ilyen szép kismama a színésznő

A hetilap egy meghitt fotót tett közzé a címlapján a szerelmesekről. Rá van írva az arcukra, hogy mennyire várják már a kicsit. Az utolsó hetek a szép kismama számára már csak a pihenésről szólnak, szerencsés alkat, jól viseli a várandósságát. Egészségi és fizikai szempontból sincs problémája, nincs rosszul, emellett falási rohamokkal sem küzd.

- Mindössze tíz kilót híztam, ami nem egy óriási teher, bár egyre nehezebben mozgok - magyarázta a hetilapnak a színésznő.

Rezes Judit még állapotosan is dolgozott, bár volt pár szerep, amit a terhessége miatt nem tudott elvállalni, de színházban december végéig fellépett, emellett filmforgatáson is részt vett. A pár elmondta, hogy kisfiú lesz a második gyermekük is. Már átrendezték az egész lakást, a babaszobát is berendezték. Gyermeküket, Misit is felkészítették a kistestvér érkezésére, a nyolcéves fiú már nagyon várja a babát, sokat puszilgatja édesanyja hasát.

- Tervezett baba volt, nem jött össze elsőre, de nem is kellett sokáig várni. Babonából az első három hónapban a szüleinken kívül senkinek nem árultuk el, aztán nem titkoltuk tovább. A család, a barátok egyként örültek velünk. De voltak olyanok is, akik kisebb sokkot kaptak, elsősorban a koromból fakadóan, de ez engem nem érdekel - magyarázta Szabó Győző, aki júliusban ünnepli 49. születésnapját.

Ezt is szeretjük