Szabó Győző szerelme már a 8. hónapban van - Judit gyönyörű kismama
Szabó Győző és párja, Rezes Judit március elejére várják második gyereküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeküket várják, a pici március elején érkezik. A színésznek első házasságából már született egy lánya, Bori, aki 22 éves lesz idén. A színészpár első fia, Misi novemberben ünnepelte nyolcadik születésnapját. Már nagyon várják a kis jövevényt, Rezes Judit babapocakja szépen kerekedik, és a Hot! magazinnak el is árultak néhány részletet a terhességgel kapcsolatban.

Ilyen szép kismama a színésznő

A hetilap egy meghitt fotót tett közzé a címlapján a szerelmesekről. Rá van írva az arcukra, hogy mennyire várják már a kicsit. Az utolsó hetek a szép kismama számára már csak a pihenésről szólnak, szerencsés alkat, jól viseli a várandósságát. Egészségi és fizikai szempontból sincs problémája, nincs rosszul, emellett falási rohamokkal sem küzd.

- Mindössze tíz kilót híztam, ami nem egy óriási teher, bár egyre nehezebben mozgok - magyarázta a hetilapnak a színésznő.

Rezes Judit még állapotosan is dolgozott, bár volt pár szerep, amit a terhessége miatt nem tudott elvállalni, de színházban december végéig fellépett, emellett filmforgatáson is részt vett. A pár elmondta, hogy kisfiú lesz a második gyermekük is. Már átrendezték az egész lakást, a babaszobát is berendezték. Gyermeküket, Misit is felkészítették a kistestvér érkezésére, a nyolcéves fiú már nagyon várja a babát, sokat puszilgatja édesanyja hasát.

- Tervezett baba volt, nem jött össze elsőre, de nem is kellett sokáig várni. Babonából az első három hónapban a szüleinken kívül senkinek nem árultuk el, aztán nem titkoltuk tovább. A család, a barátok egyként örültek velünk. De voltak olyanok is, akik kisebb sokkot kaptak, elsősorban a koromból fakadóan, de ez engem nem érdekel - magyarázta Szabó Győző, aki júliusban ünnepli 49. születésnapját.

Ezt is szeretjük