Szabó Győző látványosan lefogyott – Már csak emlék a 102 kiló
Szabó Győző jó pár kilóval könnyebben mutatkozott be az Alvilág új szereplőjeként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol van már az az idő, amikor Szabó Győző alatt 102 kilót mutatott a mérleg! 2013 tavaszára 83 kilóra fogyott, ezt követően ingadozott a súlya, 2017 nyarára aztán 16 kilót adott le, miután újra előtérbe került életében a sport, és odafigyelt a táplálkozására, így elhagyta a kenyeret és krumplit a köretek közül. Az RTL Klub Reggeli című műsorában most azt mesélte, szálkásított és fogyott is az ájurvédikus táplálkozást követve - tavaly novemberben egyhetes tisztító meditációs kúrán is részt vett vidéken.

- Rákaptam a kecsketejre, -joghurtra és -húsra. Pontosan megvan, mi az, amit eszem vagy nem eszem, kevesebb folyadékot iszom. A vizet egyébként mindig felforralom, mindig van nálam egy termosz. A tisztítókúra óta minden reggel jógázom egy fél órát, és persze, sportolok is: hétfőn boksz, kedden-csütörtökön gerinctorna, előtte edzés. Nyolc kilót fogytam, ezt három hónapja igyekszem is tartani - osztotta meg a nézőkkel.

Az életmódváltás fő oka, hogy 48 évesen harmadszor is édesapa lesz: az első házasságában született Bori lánya és Rezes Judittól született nyolcéves kisfia, Misi után a színésznő hamarosan egy újabb kisfiúval ajándékozza meg. Szabó Győző szeretne minél aktívabban részt venni a gyermekei életében, ezért elhatározta, hogy nagyon odafigyel az egészségére.

szabo-gyozo-alvilag

A fitt külső emellett azért is fontos, mert az RTL Klub új, Alvilág című sorozatában egy helyi gengszter jobb kezét alakítja: Rusznyák szerepében a tegnap esti, második részben tűnt fel egy meglehetősen ütős belépővel.

- Olyan kicsit, mint a True Detective: a harmadik-negyedik részben kezdenek a szálak kicsit összeérni.  Az első rész mindig e felvezető, bemutatjuk a szereplőket, de a második részben azért indulnak már a történések. Rusznyák egy egyszerű ember, de a részek során majd kiderül, hogy van humora, és vannak emberi vonásai, nemcsak egy tipikus verőlegény. Szerintem ilyen karakterű sorozat még nem volt.

szabo-gyozo-alvilag2
Fotó: RTL Klub/Bielik István

- Azért érdekes, hogy keddenként a verőlegény figurájában láthatnak, szombaton meg jön a bugyuta rendőr karakter. De amúgy mindegyik szerep kihívás, ez is, meg Stoki is A mi kis falunkban - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.

Ezt is szeretjük