Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén
Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Dóra két és fél év után váratlanul távozik a Mokka csapatából. A csinos műsorvezető a TV2 reggeli adásának végén jelentette be ma, hogy a jövőben már nem ébreszti a nézőket.  

- Ez nem egy szomorú dolog, hanem egy vidám és boldog, változás is, a változás pedig mindig jó. Szomorú azért, mert búcsúzni kell - nem örökre, nyilván, mert nem csak ebben a stúdióban működnek a dolgok úgy, hogy a nézők is lássák, hanem a kamera mögött is nagyon sok ember van, akikkel nagyon jó viszonyba keveredtem. A műsorvezető társaimat is nagyon-nagyon szeretem. Szóval most búcsúzkodom: boldogan, de meghatottan - mondta a 32 éves tévés.

szabo-dora
Fotó: TV2/Mokka

- Ha valaki számára nem lenne egyértelmű: Dóri ma volt utoljára itt a Mokkában. Mi pedig nagyon szépen köszönjük neked a sok szép pillanatot, amit adtál nekünk és a nézőknek. Legyél sikeres, bármit csinálsz - búcsúzott kolléganőjétől egy virágcsokorral Istenes László. 

- Nagyon szép két és fél év volt. Nem akarok sírni, de nem tudom visszatartani. Nagyon-nagyon szerettem az itt töltött időt, és nagyon sokat tanultam. Nagyon megszerettem mindenkit, és folytatom új kihívásokkal - indokolta elcsukló hangon és könnyeit nyeldesve Szabó Dóri a váratlan távozását.

Szabó Dóra 2017 februárjában lett a Mokka egyik új műsorvezetője, akkor a csapatot rajta kívül Pachmann Péter, Demcsák Zsuzsa, Istenes László és Serfőző Krisztina alkotta. A barna szépség 2011-ben a TV2 Szépségkirálynő című műsorában a Miss Earth Hungary cím nyertese volt, ezt követően a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatából Kinga nővért alakította.

A 20. Story-gála legmerészebb ruhái

Kíváncsi vagy, milyen merész estélyi ruhát viselt Szabó Dóri a huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán? Képes összeállításunkban megnézheted az est legmerészebb ruháit.

Ezt is szeretjük