Szabó Ádám ma már a nők kedvence lett - Fiatalon még kinevette a randipartnere
Szabó Ádámnak régen nem ment jól a csajozás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám a 2020-as Sztárban Sztár győztese a műsor adásaiban számtalanszor megvillantotta, mennyire nagy macsó. Robin Thicke bőrébe bújva még Köllő Babettet is sikerült zavarba hoznia.

Ám egyáltalán nincs szüksége arra, hogy álarcot öltsön, hiszen anélkül is imádják a nők. A produkció után még nagyobb figyelem hárult rá, ennek hála manapság tucatjával kapja az üzeneteket az interneten.

Szabó Ádám rossz randijai

Nehéz elhinni róla, de nem mindig volt az ő asztala az ismerkedés, fiatalkorában kifejezetten ügyetlennek bizonyult a hódítás terén. Egyszer például bemagolta a legbénább csajozós szövegeket, hogy bevágódjon kiszemeltjénél.

- Úgy gondoltam, ha másnak bevált, nekem is fog. Ha jól emlékszem, a „Szia, cica, van gazdád?" és a „buja idomaidat bebarangolnám, mint Itália dobjait” mondatokat memorizáltam, és mondtam is el egy lánynak - mesélte a Bestnek.

Mondani sem kell, hogy nem sült el jól a dolog, de nem ez volt az egyetlen kellemetlenség, ami randizás közben esett meg vele. Nagyon fontosnak tartja, hogy mindig udvarias legyen, így mindig kitárja az ajtót, és kihúzza a széket a hölgyeknek, de volt olyan, hogy épp ezzel sült fel.

- Egyszer már előfordult, hogy az igyekezetem ellenére az első randevún kinevettek. Persze rosszulesett, csalódásnak éltem meg, nem is lett belőle semmi, többé nem találkoztunk.

Szabó Ádám édesanyja

Szabó Ádám édesanyjától, Máriától örökölte igéző, kék szemét. Képeken mutatjuk, a 2020-as Sztárban Sztár győztesének milyen elbűvölő anyukája van.

Ezt is szeretjük