"Azt hittem, belehalok!" A magyar sztár mindegyik gyermekét elveszítette
Képeken azok az ismert magyar nők, akik többször elvetéltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos nem minden nőnek adatik meg, hogy édesanya lehessen, de olyanok is sokan vannak, akik csak hosszas küzdelem után tudják világra hozni kisbabájukat. Erről a kényes és érzékeny témáról a többség egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán beszél, pedig talán könnyebben fel lehetne dolgozni egy magzat elvesztését, ha tudjuk, nem vagyunk egyedül.

Nem egy olyan magyar sztár van, aki éppen ezért döntött úgy, hogy megosztja a nyilvánossággal fájdalmát, és elárulja, egymás után többször elvetélt. A napokban például a Story magazin közölt egy cikket Sütő Enikőről, aki 11-szer vetélt el, ezután pedig végleg lemondott az anyaságról.

- Kilencszer elvetéltem, és kétszer művi úton kellett a terhességemet megszakítani. Mindegyiknél azt hittem, hogy belehalok - árulta el az interjúban Enikő, aki azt is hozzátette, az örökbefogadáson is gondolkodott, ám ez végül nem sikerült neki.

Képes összeállításunkból megismerhetsz négy olyan ismert magyar nőt, aki egynél több gyermeket veszített el, még a születésük előtt!

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Sütő Enikő - Facebook/FEM3Café

Fürdőruhás fotón az 55 éves Sütő Enikő

A nyolcvanas évek imádott szexszimbóluma, Sütő Enikő most, 55 évesen is legalább olyan dögös, mint évtizedekkel ezelőtt. Nézd meg őt és négy másik vele egyidős sztárt régi és friss fotóján!

Ezt is szeretjük