Az RTL Klub sztárjai a műsoruk után szerettek egymásba: a 9 év korkülönbség nem zavarja Survivor Anitát és Tomit
Survivor Anita rögtön a műsor első részében kiszúrta a sármos Tomit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2003-ban láthatták először az RTL Klub nézői a világ egyik legnépszerűbb túlélőshow-jának magyar megfelelőjét. A Survivor - A sziget első két évada még a 2000-es évek közepén startolt el, a harmadik szezonra 13 évet kellett várniuk a rajongóknak.

A produkcióba 2017-ben leheltek új életet a készítők, nemcsak elhagyták az alcímet, de a műsorvezetőt is lecserélték. Bár a reality esetében a hangsúly nem a romantikán, hanem a fizikai megpróbáltatásokon van, néhány versenyző mégis a szereplésnek köszönheti, hogy egymásra talált.

A Survivor szereplői voltak, ma szerelmespárt alkotnak

Dr. Panyik Anita és párja, Bíró Tomi nem ugyanazokban az évadokban szerepeltek: míg a csinos munkajogi szakjogásznő a harmadik szezonban tűnt fel, addig kedvesét a 2018-as évadban ismerhettük meg. Ennek ellenére a Survivor miatt szökkent szárba a szerelmük: Anita a tévében szúrta ki a sármos férfit.

anita-és-tomi-survivor
Fotó: RTL Klub/Survivor

- Tomit a legelső részben láttam meg. Akkor figyeltem fel rá, amikor épp a sárban küzdött. Nagyon színpatikus volt nekem, meg is ragadt ez a pillanat, szóvá is tettem egy élő videóban. Nemcsak azt jegyeztem meg, hogy szimpatikus, hanem azt is, milyen jóképű, ennek hatására írt rám három évvel ezelőtt - mesélte a Fókuszban.

Ezután három évig kerülgették egymást, végül 2021 februárjában váltak egy párrá, ám ennek tényét sokáig titkolták a követőik elől. Leginkább a köztük lévő kilenc év korkülönbség miatt féltek a negatív kritikáktól. 

- Van köztünk korkülönbség, ez egyértelműen csak engem zavart az elején. Aztán megismertem jobban Tomit, és rájöttem, hogy annyira határozott, és annyira férfias, hogy ez a röpke kilenc év már fel sem tűnik. Plusz én 23-nak nézek ki, ő 35-nek, így azért nem olyan vészes a korkülönbség.

Cooky 27 évvel fiatalabb párja bikiniben

Cooky és 27 évvel fiatalabb párja, Szécsi Debóra kapcsolatát kezdetben sokan támadták a nagy korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta: öt éve vannak együtt, és ma már kétgyerekes szülők. Képeken Szécsi Debóra, akinek bikinis fotói letarolták az Instát.

Ezt is szeretjük