A 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjai
Nézd meg, milyen ruhákban jelentek meg a sztárok a 14. Story-gálán!

Dia

 	Varga Izabella 	A Barátok közt színésznője egy türkizzöld, lenge koktélruhában érkezett az estre, mely remekül kihangsúlyozta nőies idomait. Hozzá nude cipőt, lógós arany fülbevalót és egy arannyal díszített kis retikült választott.

Varga Izabella

A Barátok közt színésznője egy türkizzöld, lenge koktélruhában érkezett az estre, mely remekül kihangsúlyozta nőies idomait. Hozzá nude cipőt, lógós arany fülbevalót és egy arannyal díszített kis retikült választott.

Dia

	Horváth Éva	A modell és műsorvezető türkizbe bújt, a Magenta kreációját egy piros táskával dobta fel.

Horváth Éva

A modell és műsorvezető türkizbe bújt, a Magenta kreációját egy piros táskával dobta fel.

Dia

	Szandi	Az énekesnő szokás szerint a Warp Zone-t választotta: az élénk pink, aszimmetrikus ruhához ugyanilyen színű cipő dukált ezüst retiküllel és ékszerekkel.

Szandi

Az énekesnő szokás szerint a Warp Zone-t választotta: az élénk pink, aszimmetrikus ruhához ugyanilyen színű cipő dukált ezüst retiküllel és ékszerekkel.

Dia

	Ördög Nóra	Az első gyermekét váró tévés idén nem először lett Az Év Műsorvezetőnője. Díját egy rózsákkal díszített, rózsaszín Náray Tamás estélyiben vette át, melynek uszálya 3 méter hosszú volt. 

Ördög Nóra

Az első gyermekét váró tévés idén nem először lett Az Év Műsorvezetőnője. Díját egy rózsákkal díszített, rózsaszín Náray Tamás estélyiben vette át, melynek uszálya 3 méter hosszú volt. 

Fotó: Próbakő Kommunikáció

Dia

	Szulák Andrea	A színésznő és műsorvezető, az est moderátora igazi dívaként viselte a Lacca bézs színű kreációját.

Szulák Andrea

A színésznő és műsorvezető, az est moderátora igazi dívaként viselte a Lacca bézs színű kreációját.

Dia

	Dundika	A modell és DJ, mint a mesében: viselt is ruhát, meg nem is. Az átlátszó betétekkel megalkotott fekete ruha nem sokat bízott a fantáziára.

Dundika

A modell és DJ, mint a mesében: viselt is ruhát, meg nem is. Az átlátszó betétekkel megalkotott fekete ruha nem sokat bízott a fantáziára.

Dia

 	Sarka Kata 	Hajdú Péter műsorvezető felesége, az egykori modell sem szégyenlősködött. Bár a Benes Anita által tervezett hosszú ujjú, barack-rózsaszín ruhája a földet seperte, nem takargatta bájait: csípőig felsliccelt és köldökig kivágott volt.

Sarka Kata

Hajdú Péter műsorvezető felesége, az egykori modell sem szégyenlősködött. Bár a Benes Anita által tervezett hosszú ujjú, barack-rózsaszín ruhája a földet seperte, nem takargatta bájait: csípőig felsliccelt és köldökig kivágott volt.

Dia

	Végh Judit	A Jóban Rosszban színésznője Léber Barbara nem éppen klasszikus fekete kreációjában keltett feltűnést: a testére tekert, felhasítottnak tűnt ruhát mintha csak a nagyméretű biztostű tartotta volna össze.

Végh Judit

A Jóban Rosszban színésznője Léber Barbara nem éppen klasszikus fekete kreációjában keltett feltűnést: a testére tekert, felhasítottnak tűnt ruhát mintha csak a nagyméretű biztostű tartotta volna össze.

Dia

	Deutsch Anita	A Barátok közt Szilágyi Andreájaként megismert színésznőre új frizurájával nem nagyon ismertek volna rá a rajongók. Választása egy hátát szabadon hagyó, mélyen dekoltált fekete estélyire esett a Nagy Ágota Collectionből.

Deutsch Anita

A Barátok közt Szilágyi Andreájaként megismert színésznőre új frizurájával nem nagyon ismertek volna rá a rajongók. Választása egy hátát szabadon hagyó, mélyen dekoltált fekete estélyire esett a Nagy Ágota Collectionből.

Dia

 	Ábrahám Edit 	A Barátok közt Berényi Claudiája is csodásan festett ebben a klasszikus vonalvezetésű, türkizkék Halász Éva estélyiben.

Ábrahám Edit

A Barátok közt Berényi Claudiája is csodásan festett ebben a klasszikus vonalvezetésű, türkizkék Halász Éva estélyiben.

Dia

	Demcsák Zsuzsa	A TV2 műsorvezetője egy mesés Elysian-estélyiben érkezett: a lágy esésű, törtfehér ruhának az öve és az ejtett vállra tett díszítése adta a különlegességét. Hozzá egy feltűnő, nagyméretű fülbevalót viselt.

Demcsák Zsuzsa

A TV2 műsorvezetője egy mesés Elysian-estélyiben érkezett: a lágy esésű, törtfehér ruhának az öve és az ejtett vállra tett díszítése adta a különlegességét. Hozzá egy feltűnő, nagyméretű fülbevalót viselt.

Dia

 	Ungár Anikó 	Hihetetlen, hogy a magyar bűvész és előadóművész már hatvanas évei közepén jár. Szenzációsan festett ebben a piros-fekete összeállításban.

Ungár Anikó

Hihetetlen, hogy a magyar bűvész és előadóművész már hatvanas évei közepén jár. Szenzációsan festett ebben a piros-fekete összeállításban.

Dia

 	Tatár Csilla 	A TV2 műsorvezetője kizárólag magyar tervezők ruháiban jelenik meg a jelentős eseményeken. Ezúttal Sármán Nóra egyedi kreációjára esett a választása: a tervezőnő a fekete szoknyát piros, nagyméretű csipkével kombinálta. Hozzá természetesen fekete tűsarkú és táska illett.

Tatár Csilla

A TV2 műsorvezetője kizárólag magyar tervezők ruháiban jelenik meg a jelentős eseményeken. Ezúttal Sármán Nóra egyedi kreációjára esett a választása: a tervezőnő a fekete szoknyát piros, nagyméretű csipkével kombinálta. Hozzá természetesen fekete tűsarkú és táska illett.

Dia

	Király Linda	A fiatal énekesnő karcsúbb, mint valaha, amit ezzel az alakját kihangsúlyozó, fekete koktélruhával mutatott meg. Megjelenését egy csillogó, vastag nyakékkel tette alkalmivá.

Király Linda

A fiatal énekesnő karcsúbb, mint valaha, amit ezzel az alakját kihangsúlyozó, fekete koktélruhával mutatott meg. Megjelenését egy csillogó, vastag nyakékkel tette alkalmivá.

Dia

 	Jaksity Kata 	A magas, karcsú műsorvezető le sem tagadhatná modell múltját, az egyszerű, pink estélyivel is figyelemfelkeltő jelenség volt. 

Jaksity Kata

A magas, karcsú műsorvezető le sem tagadhatná modell múltját, az egyszerű, pink estélyivel is figyelemfelkeltő jelenség volt. 

Dia

 	Jegyes-Tóth Kriszta 	Az MTVA műsorvezetőjének aszimmetrikus ruhájának egyediségét a lilából rózsaszínbe való átmenete és a vállára tűzött nagyméretű virág adta.

Jegyes-Tóth Kriszta

Az MTVA műsorvezetőjének aszimmetrikus ruhájának egyediségét a lilából rózsaszínbe való átmenete és a vállára tűzött nagyméretű virág adta.

Dia

	Nagy Adri	A Megasztár 6 felfedezettje az Aimée merészen felsliccelt, hátát szabadon hagyó fehér estélyi ruhájában állt a fotósok elé. A klasszikus színt arany kiegészítőkkel dobta fel.

Nagy Adri

A Megasztár 6 felfedezettje az Aimée merészen felsliccelt, hátát szabadon hagyó fehér estélyi ruhájában állt a fotósok elé. A klasszikus színt arany kiegészítőkkel dobta fel.

Dia

 	Andor Éva 	A TV2 híradósa egy klasszikus, pánt nélküli, fehér övvel díszített fekete estélyi mellett döntött.

Andor Éva

A TV2 híradósa egy klasszikus, pánt nélküli, fehér övvel díszített fekete estélyi mellett döntött.

Dia

	Erdélyi Mónika	A TV2-höz igazolt műsorvezető egy nőies idomait kihangsúlyozó, bordó, selyemfényű alkalmi ruhába bújt.

Erdélyi Mónika

A TV2-höz igazolt műsorvezető egy nőies idomait kihangsúlyozó, bordó, selyemfényű alkalmi ruhába bújt.

Dia

 	Bálizs Anett 	A Jóban Rosszban színésznője úgy nézett ki, mint egy gyönyörű sellő ebben a lila flitteres, mélyen dekoltált Léber Barbara kreációban.

Bálizs Anett

A Jóban Rosszban színésznője úgy nézett ki, mint egy gyönyörű sellő ebben a lila flitteres, mélyen dekoltált Léber Barbara kreációban.

Dia

	Szabó Zsófi	A Jóban Rosszban Bettije szintén egy flitteres darab mellett döntött: a felsliccelt, hátán masni formájú kivágással díszített piros ruhához tűzpiros rúzs, fülbevaló, retikül és tűsarkú dukált.

Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban Bettije szintén egy flitteres darab mellett döntött: a felsliccelt, hátán masni formájú kivágással díszített piros ruhához tűzpiros rúzs, fülbevaló, retikül és tűsarkú dukált.

Dia

 	Mádai Vivien 	Az RTL Klub Reflektor című bulvár magazinjának műsorvezetője a piros egy visszafogottabb árnyalatában pompázott. Az ejtett hátú, egyszerű vonalvezetésű ruhához nagyméretű arany fülbevalókat húzott.

Mádai Vivien

Az RTL Klub Reflektor című bulvár magazinjának műsorvezetője a piros egy visszafogottabb árnyalatában pompázott. Az ejtett hátú, egyszerű vonalvezetésű ruhához nagyméretű arany fülbevalókat húzott.

Dia

	Bíró Ica	A divattervezőként végzett fitness lady maga szabta át egyik régebbi ruháját a gálára. Az ötvenes évei közepén lévő sztár strasszokkal, flitterekkel és csipkével díszített kreációjában mutatta meg irigylésre méltó alakját.

Bíró Ica

A divattervezőként végzett fitness lady maga szabta át egyik régebbi ruháját a gálára. Az ötvenes évei közepén lévő sztár strasszokkal, flitterekkel és csipkével díszített kreációjában mutatta meg irigylésre méltó alakját.

Dia

	Csomor Csilla	A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája egy arannyal díszített, klasszikus, fekete nagyestélyi mellett tette le voksát.

Csomor Csilla

A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája egy arannyal díszített, klasszikus, fekete nagyestélyi mellett tette le voksát.

Dia

	Radics Gigi	A 2012-es Megasztár győztese kis feketében érkezett. A csipkével díszített darabban az övé lehetett volna az est legvidámabb sztárja díj.

Radics Gigi

A 2012-es Megasztár győztese kis feketében érkezett. A csipkével díszített darabban az övé lehetett volna az est legvidámabb sztárja díj.

Dia

	Kondákor Zsófia	A Jóban Rosszban Veronkája Léber Barbara piros estélyi ruhája mellett frizurájával is magára vonta a fotósok figyelmét.

Kondákor Zsófia

A Jóban Rosszban Veronkája Léber Barbara piros estélyi ruhája mellett frizurájával is magára vonta a fotósok figyelmét.

Dia

 	Mérei Kata 	A Barátok közt színésznője Halász Éva élénk pink ruháját választotta, melyhez visszafogott sminket és ékszerek helyett Dévényi Kathy aranyszínű henna festését viselte.

Mérei Kata

A Barátok közt színésznője Halász Éva élénk pink ruháját választotta, melyhez visszafogott sminket és ékszerek helyett Dévényi Kathy aranyszínű henna festését viselte.

Dia

 	Gyebnár Csekka 	A Barátok közt vörös hajú szereplője Halász Éva egy merészen dekoltált, narancsszínű estélyi ruháját húzta fel.

Gyebnár Csekka

A Barátok közt vörös hajú szereplője Halász Éva egy merészen dekoltált, narancsszínű estélyi ruháját húzta fel.

Dia

 	Cserpes Laura 	A Megasztár 4-ben feltűnt fiatal énekesnő Halász Éva egy ezüstösen csillogó, tüll és szatén kombinációjával készült kreációban volt látható.

Cserpes Laura

A Megasztár 4-ben feltűnt fiatal énekesnő Halász Éva egy ezüstösen csillogó, tüll és szatén kombinációjával készült kreációban volt látható.

Dia

	Nyári Aliz és Edit	A Nyári-lányok természetesen zongorista édesapjukkal álltak a fotósok elé. Nyári Aliz halványrózsaszín, Edit bordó estélyit húzott.

Nyári Aliz és Edit

A Nyári-lányok természetesen zongorista édesapjukkal álltak a fotósok elé. Nyári Aliz halványrózsaszín, Edit bordó estélyit húzott.

Ezt is szeretjük
Fotó: