Várkonyi Andrea mellei a Story-gálán elvitték a show-t - Ilyen estélyibe bújt
Nézd meg a 18. Story-gála díjazottjait és legszebb sztárjait!

nagykep?cikkid=169701&kep=varkonyi-andrea-fb2-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

18. alkalommal vonultak végig szombat este a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálán. Káprázatos ruhaköltemények és több száz jeles vendég jelent meg a Corinthia Grand Hotel báltermében, és ünnepelte a Story-olvasók, valamint a kuratórium választottjait, akik kiemelkedő művészi és közéleti teljesítményükkel érdemelték ki a nívós díjakat.

Az est házigazdái Várkonyi Andrea és Fördős Zé voltak, előbbi mélyen dekoltált ruhájával ellopta a show-t. (A díjazottak részletes listáját a képgalériánk alatt találod.)

Kattints képgalériánkra, és nézd meg, milyen kreációkban pompáztak legismertebb hazai sztárjaink!

Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze és Kovács Ági olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó

Az Érték-díjakat a Rózsa György televíziós személyiség, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze és Kovács Ági olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó alkotta zsűri ítélte oda és adta át.

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta, a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták.

Nagy Györgynek egykori kollégája, Rózsa Göryg adta át a díjat

Pély Barna a zenész kategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernellák Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át. Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolóink közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakpárosnak jutott az elismerés.

Hajdú Szabolcs és családja

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasóinak szavazatai alapján a lap főszerkesztője, Kolossváry Balázs adta át. Majka az év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár család (Sztárban Sztár illetve Sztárban Sztár +1 kicsi) pedig az év produkciója.

Majka Az év műsorvezetője

Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági hódította meg a közönséget, az év Leg legje pedig az RTL Klub heti "dramedy" sorozata, a Válótársak lett. A Story kedvence díjat a kismama Liptai Claudia kapta, aki videoüzenetben köszönte meg rajongói bizalmát.

Az Év Különdíját Demjén Ferenc vehette át

A magazin szerkesztősége egy kis meglepetéssel is készült a ceremónia végére: rendhagyó módon az Év Különdíját is átnyújtották az ország legnépszerűbb énekes-dalszerzőjének, Demjén Ferencnek.

A színpadon a 18. Story-gála díjazottjai

Fotók: Story magazin/Birton Szabolcs

Ezt is szeretjük