Stohl Luca így tündököl a színpadon! Az édesapjával szerepel a Chicago című darabban

Stohl András és lánya is szerepel a Centrál Színház darabjában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András és Stohl Luca is szerepel a Centrál Színház 2013. december 29-én bemutatott darabjában. A színész legidősebb lánya tavaly tavasszal végzett a Táncművészeti Főiskolán, a Chicago rendezője, Bozsik Yvette pedig azonnal felfigyelt rá.

- Májusban a koncertvizsgám után felhívott, hogy tetszettem neki, és ha  nem zavar, hogy apa is benne van, akkor szeretettel vár a darabban - mesélte a 21 éves lány az RTL Klub Reflektor című műsorában, melynek kamerái elé édesapjával állt. 

A 47 éves színész elárulta, hogy a próbafolyamat alatt elfogult volt a lányával szemben: tőle még többet vár el tőle, mint a többi kollégájától. A Chicago próbafolyamata ezért kicsit küzdelmesebb volt, mint a többi, de nagyjából jól telt, és mindenképpen megérte, Luca pedig jól vizsgázott türelemből. A táncos szakmától ugyanakkor félti legidősebb lányát.

- Egy táncosnak még nehezebb, mint egy színésznek A táncos aktív pályafutásának hamar vége van, addig pedig borzasztó sokat kell dolgozni, szenvedni, fogyókúrázni - mondta Stohl András.

Stohl Luca a musicalben remekül helyt állt. Nézd végig a képeket!

Csiszár Jenő ikerfiai nagyot nőtte

Nézd meg, mekkorák már Csiszár Jenő fiai! Képes összeállításunkban azt is megtudhatod, kik azok a magyar sztárok, akiknek szintén ikrei születtek.

Már 6 évesek! Csiszár Jenő ritkán látott ikerfiai nagyot nőttek

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük