Steiner Kristóf 40 éves lett: a VIVA TV babaarcú műsorvezetője ennyit változott

Steiner Kristóf 2002-től 2008-ig erősítette a VIVA TV csapatát. Negyvenéves korára külföldön telepedett le, és eltávolodott a képernyőzéstől.

steiner-kristóf-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Steiner Kristóf 1982. február 19-én látta meg a napvilágot buddhista szülők gyermekeként. Már kisfiú korában kiderült róla, van keresnivalója a rivaldafényben. Számos vers- és prózamondó versenyen indult, amelyekről mindig díjjal a zsebében tért haza.

Nem véletlen, hogy először a színészszakma keltette fel az érdeklődését. Miután megszerezte az érettségijét a Vörösmarty Gimnázium dráma tagozatos diákjaként, a Színház- és Filmművészeti Főiskolára adta be a jelentkezését.

Steiner Kristóf 40 éves lett

A második rostáig jutott, de ez nem szegte kedvét, hogy tovább építse a karrierjét: két évadon át játszott a tatabányai Jászai Mari Színház Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalében, kapott egy szerepet a budapesti Játékszínben, és sokat szinkronizált is.

Átütő sikere mégsem a színpadon, hanem a tévéképernyőn lett. 2002-ben egyike volt annak az 1200 fiatalnak, aki jelentkezett a VIVA TV Benne leszek a tévében című műsorvezető-válogatására. Őt választották ki a csatorna egyik egyik VJ-jének, azaz video jockey-jának. Éveken át nem csak az volt a feladata, hogy felkonferálja a különböző videóklipeket, olyan műsorokban szerették meg a nézők, mint az Interaktív, a Megálló, a Randizóna vagy a Premier Pláne. A 2000-es évek közepén sok fiatal kedvence volt, és bár rengeteg szép emléke kötődik ezekhez az időkhöz, valamint életre szóló barátságokat kötött a zenecsatornánál, itt döntötte el azt is, hogy eltávolodik a televíziózástól.

Istenes Bence YouTube-műsorában látta vendégül egykori kollégáját 2021 novemberében. A nosztalgiázás mellett Steiner Kristóf ekkor vallott arról, hogy nem csak szép emlékeket őriz erről a VIVA TV-nél töltött éveiről. 

- Mindenképp volt egy olyan időszakom a Vivánál, amikor nagyon szét voltam csúszva (…) Minden bajom volt. Anorexiás voltam, nem ettem, mindenféle gyógyszereket szedtem, szorongásoldókat, antidepresszánsokat. Nem nyomhatom rá az egészet a tévézésre, mert a mi felelősségünk, hogy mit hozunk ki egy helyzetből, de sajnos a szerkesztőség között is voltak, akik élvezték, hogy féltek tőlük - ecsetelte az IstenEstben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Miután távozott a csatornától, teljesen új életet kezdett. Először Izraelbe, majd Görögországba költözött. Áttért a vegán életmódra, ami sorsfordító dolog volt a számára szakmailag is: Kristóf konyhája című első szakácskönyve nagy sikert aratott. A mai napig a gasztronómia területén tevékenykedik, valamint előadásokat tart, és magazinokba publikál.

Képes összeállításunkban a ma negyvenéves Steiner Kristófról gyűjtöttünk össze akkor és most képeket. Megnézheted, hogyan lett a VIVA TV szőke fürtös, angyalarcú műsorvezetőjéből negyvenéves korára vagány, hosszú hajú gasztroguru.

Cover-fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük