Stahl Judit 50 évesen elképesztően vékony - Ezért olyan karcsú a dereka
Stahl Judit nem hisz a fogyókúrában, csak a kimerítő fitneszben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stahl Judit május elején azzal került a figyelem középpontjába, hogy a Sugarbird új kampányának egyik arcaként, melyhez olyan nőket kértek fel, akik az életben már bizonyítottak, és akiknek az elmúlt évek legnagyobb célkitűzése nem más volt, mint az, hogy megvalósíthassák önmagukat, alig lehetett ráismerni. A volt híradóst nem szoktuk olyan mélyen kivágott és a karcsú alakját kihangsúlyozó ruhákban látni, mint a műtermi képeken. Sokan azon is meglepődtek, hogy az ősszel 51. születésnapját ünneplő üzletasszony mennyire vékony a felvételeken.   

Stahl Judit a Hot! magazinnak bevallotta, nem divatérzékeny, és ennyi idősen nem is tartja magát modellalkatnak. 

- Nincsenek hosszú combjaim, és szültem egy gyereket is. Egy 51 éves nő, az egy 51 éves nő… Ráadásul imádok enni. Azt veszem észre 30 éves koromtól fogva, hogy ezt nem lehet mozgás nélkül bírni így, mert bizony, roppant gyorsan kigömbölyödöm. A mi családunkban amúgy is szinte mindenki gömbölyű - mondta a hetilapnak. 

A gasztroszakemberként is ismert üzletasszony Tracy Anderson sztáredző kardió óráira esküszik, melyeknek anyaga DVD-n és online is elérhető. Kimerítő, de Stahl Judit szerint az olyan hízékony alkatú és csokit szerető nőket, mint amilyen ő is, formában tartják. Azt is elárulta, hogy a fogyókúrában nem hisz, mert minden diéta csak időszakos, a megszokott étrendre visszatérve pedig a leadott kilók is visszakúsznak.  

A TV2 egykori híradósai napjainkban

Stahl Juditot 29 évesen, a Tények műsorvezetőjeként ismerhettük meg. Saját főzős műsora, a Stahl konyhája 2003-ban indult el. Képes összeállításunkban nemcsak azt tudhatod meg, mennyit változott Stahl Judit és élete, hanem azt is, mi lett a TV2 többi egykori híradósával. 

Ezt is szeretjük