Ő St. Martin 38 éves fia: Norman tarolt a Sztárban Sztár leszek!-ben

St. Martin fiát a színházba járók már ismerhették. Norman évek óta musicalszínészként dolgozik.

3st-martin-coverkepen

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tehetség sok családban öröklődik, sőt arra is akad példa, amikor sokszorozódik: St. Martin szaxofonművész-zeneszerző fiára ez a kijelentés pedig különösen igaz. 

Az 58 éves zeneszerző méltán lehet büszke gyermekére, Szentmártoni Normanra, aki a tegnapi Sztárban Sztár leszek! adásában nyűgözte le a zsűrit. A 38 éves férfi előadása mindenkire hatással volt.

St. Martin fia a Sztárban Sztár leszek!-ben

Normant már egészen fiatalon magával ragadta az éneklés izgalmas és sokatmondó világa, amelyben igazán rá tudott találni önmagára.

- 19 évesen rabolt el ez a világ, végül pedig az Operettszínházban kötöttem ki. Édesapámnak nagyon hálás vagyok, hogy mindig támogatott engem, ő az igazi példakép számomra.

Az énekes a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorában bizonyította tehetségét, Köllő Babett pedig annyira élvezte az előadást, hogy azonnal felpattant a székéből, és lelkesen tapsolni kezdett. Nem sokkal később pedig össze is veszett Tóth Gabival az énekesért, annyira meg szerette volna szerezni Normant.

- Miért nem fogsz kiszállni, Gabi? Ketten maradtunk akkor a Normanért, a kérdés, hogy kit választ - mondta Köllő Babett.

- Én nem fogok kiszállni, az biztos - kötötte az ebet a karóhoz Tóth Gabi, majd pár pillanat múlva mosolyogva inkább átengedte a kolléganőjének az énekest, aki nagyon örült, hogy Köllő Babetthez került.

Zámbó Jimmy fiai a Madame Tussauds-ban

Zámbó Jimmy viaszfigurája is látható a Madame Tussauds Budapest látványosságai között. Fiai az ünnepélyes megnyitón vettek részt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Facebook/St.Martin

Ezt is szeretjük