Gyógyvízzel a nőiességért!
Az természetes számunkra, hogy egy gyógyvíz csökkenti a mozgásszervi panaszainkat, na de hogy a nőiességünket kívül-belül segítse, az már igazi kuriózum! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárváron a Spirit Hotel Thermal Spa a gyógyvizek terén is egyedülálló luxust kínál, hiszen két különböző, egyenként is világszínvonalú termálvíz jótékony hatását élvezheted. Magyarország különösen gazdag termálvizekben, hévízkészlete világviszonylatban is jelentős, európai viszonylatban pedig egyedülálló. Gyógyvizeink száma is csodálatra méltó, jelenleg több mint 200 forrást és kutat tartanak nyilván, melyek alkalmasak gyógyfürdőzésre.

Hazánkban 1984-ig a 35°C -nál magasabb felszíni kifolyóvíz-hőmérsékletű felszínalatti vizek minősültek termálvíznek, ám Európa más országaiban ritkaságszámba megy az ilyen hőfokú víz, ezért ott már a 30°C feletti vizet is termálvíznek minősítették. 1984 óta - az európai államok többségének előírásaihoz alkalmazkodva - hazánk is átvette ezt a szabályozást, ennek következtében a hazai hévíz kutak száma egyik napról a másikra 290-nel emelkedett.

A termálvízzel ellentétben a gyógyvíznek semmi köze a víz hőmérsékletéhez, minősítése nem ezen múlik. Olyan felszín alatti vizeket nevezünk gyógyvíznek, melyeknek bizonyítottan valamilyen gyógyhatása van, akár hideg, akár meleg.

Különleges gyógyulás lehetősége

Sárvár különleges geológiai adottságainak köszönhetően a Spirit Hotelben nem csupán egyetlen gyógyvíz áldásos hatását élvezheted. Az 1056 méter mélyről feltörő 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíz” mellett a Föld még mélyebb rétegéből nyert különleges, sós gyógyvíz is a regenerálódást szolgálja.

A magas só koncentrációjú, literenként 43g NaCl-t tartalmazó, egyedi ásványi anyag és mikroelem összetételű gyógyvizes kádfürdő nem pusztán mozgásszervi panaszok esetén nyújt enyhülést. Igazoltan hatásos a legtöbb bőrbetegség kezelésére, ám még az egészséges bőr szerkezete is erősödik és javul vérellátása. Az orvosi szakvélemények egybehangzóan leszögezik, hogy a sós gyógyvízzel végzett balneoterápia igen jó hatású egyes nőgyógyászati panaszok kezelésére, így áldásos lehet a krónikus kismedencei kórképekben és a meddőség bizonyos eseteiben.

Már egy otthoni kádfürdő is képes egy kettőre elűzni a rossz kedvünket, úgyhogy képzeld el, milyen érzés luxus körülmények között, halk zene, lágy fények és odaadó gondoskodás mellett elmerülni a méretes kád meleg gyógyvizében! Hidd el, a lelked egyszerűen örömtáncra perdül, a tested könnyűvé válik, béke és boldogság ölel körbe.

Szépülj luxus környezetben!

A Spiritben a termálkristályos kádfürdő már egy alkalommal is csodás hatást gyakorol a bőrödre: selymessé, finom tapintásúvá válik, megtelik élettel. Érdemes fokoznod a hatást, és előtte sós testradírozással megszabadítani a bőröd felszínét az elhalt hámsejtek páncélszerű burkától, így a víz hatóanyagai könnyebben fejtik ki a hatásukat.

Ha az életedet nőgyógyászati gondok nehezítik, akkor mindenképpen érdemes utánajárnod, hogy a te esetedben is hatásos-e ez a speciális sós kádfürdő. Gondolj bele, van-e ennél egyszerűbb és kellemes módja annak, hogy megszabadulj a kellemetlen tünetektől! Az orvosi konzultációt követően alkalmazott gyógyvíz kúra nem csak az apróbb bajokat űzheti el, még az is lehet, hogy az oly régóta várt gyermekáldást hozza meg számodra.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1847078&banner=1847088&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük