Mostantól házhoz jön a SPAR: mutatjuk, hol érheted el a webshopot (x)
Mostantól néhány kattintással kényelmesen, bárhonnan elintézheted a bevásárlást.

spartol hazig kotelezo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Soha nem volt még ilyen egyszerű a kis- és nagybevásárlás, mint most: a SPAR ugyanis megnyitotta webshopját, így néhány kattintással kényelmesen, bárhonnan elintézheted az egészet. Mindezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, sorban állás, cipekedés és rohangálás nélkül. 

Az online vásárlás rengeteg előnnyel jár, hiszen nemcsak kényelmes, de nincs sorban állás, nem kell rohangálni, és cipekedni sem. Emellett a legtöbb esetben ugyanolyan bő a választék, mint akkor, ha magában az üzletben járnál körbe, és úgy tennéd bele a kosaradba a kiválasztott cikkeket.

Mivel egyre többen választják a shoppingolás digitális változatát, a SPAR is azon dolgozott, hogy létrehozza a saját internetes áruházát, mely május hatodikán kezdte meg működését. Mindez azt jelenti, hogy most már tényleg elég néhány kattintás, és a bevásárlást el lehet intézni bárhol, a SPAR prémium szolgáltatása ugyanis bármilyen platformon elérhető, éppúgy fut okostelefonon, tableten, mint számítógépen. 

spartol hazig banner 840x560 fagyi paradicsom statikus2

Ha a sok elfoglaltság miatt egyszerűen nincs lehetőséged arra, hogy személyesen keresd fel az üzletet, és inkább online szeretnéd elintézni a kis- vagy éppen nagybevásárlást, könnyen megteheted, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg. Házhoz rendelhető minden termék, ami egy hipermarketben is kapható, és nem kell többet fizetni értük, hiszen azonos áron szerezhető be összesen mintegy 18 ezer árucikk.

Mivel a SPAR rugalmas kiszolgálást biztosít, heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig reggel nyolc órától este tízig, szombaton pedig reggel nyolc órától este hat óráig, kétórás idősávokban rendelheted meg mindazt, amire éppen szükséged van.

spartol hazig banner 840x560 fagyi paradicsom statikus1

Legyen szó hűtött, illetve fagyasztott termékekről, más élelmiszerekről vagy éppen vegyi árukról, bármit beletehetsz az online kosaradba, majd ezt követően egyszerűen a bankkártyáddal fizethetsz. A házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén, valamint 49 környező településen érhető el. A termékeket a SPAR környezetbarát papírtáskákban küldi házhoz.

A szolgáltatás internetes oldala: www.spar.hu/onlineshop

Ezt is szeretjük