Ezért tűnt el váratlanul az ATV műsorvezetője a képernyőről: külföldön érték utol

Somos András kedden jelentette be a Facebook-oldalán, hogy a tervezettel ellentétben nem ő, hanem kollégája vezeti az ATV műsorait.

somos andrás cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ATV Start és Fórum műsorvezetője, Somos András még kedden a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a tervezettel ellentétben nem lesz látható a képernyőn, ugyanis betegsége miatt kollégája, Szlazsánszky Ferenc vezeti majd az említett műsorokat.

A tévés ezután napokig nem hallatott magáról. Végül a Naphire.hu érte utol, már külföldön tartózkodott, amikor beszámolt róla, mi történt.

Somos András betegsége

Azzal kezdte a beszélgetést, nagyon meredek hét van a háta mögött, ugyanis a betegség egyik napról a másikra jött.

- Hétfőn adásban voltam, és azt hittem, hogy allergiám van, majd kedd estére 38,4-re szökkent fel a lázam. Igazából az ok rejtélyes, mert folyt az orrom, meg gyenge voltam, de csináltam három Covid-tesztet, és azt mutatták, nem vagyok fertőzött.

Kiderült, rosszabbkor nem is jöhetett volna mindez, hiszen párjával, Gulyás Eszterrel egy spanyol utazást terveztek. A legnagyobb meglepetésére nem kellett elhalasztani az utat, másnap reggelre szinte teljesen meggyógyult.

- Mert hogy csütörtök hajnalra szólt a repülőjegyünk Madridba. Egy hónapja lefoglaltuk a jegyeinket a járatra, kiváltottam az emelt szintű klubtagságit a Real Madridhoz, elintéztük a meccsjegyeket, sőt stadiontúrára is megyünk - ez volt a tétje a betegségnek.

Somos András és 14 évvel fiatalabb párja

Somos András és Gulyás Eszter nyolc éve élnek a legnagyobb szerelemben és harmóniában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Somos András

Ezt is szeretjük