Som-Balogh Edina szexi fürdőruhában pózolt - 2 gyerek után is bombanő

Som-Balogh Edina a Balaton partján fotózkodott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A június és a meleg idő beköszöntével beindult a strandszezon, így az elmúlt napokban megnőtt a forgalom a Balatonnál. Som-Balogh Edina már letesztelte a tó vizét is, a nyarat pedig egy dögös fürdőruhás fotóval köszöntette.

"Végre tényleg itt a nyár! Az elmúlt napokban nagyon jól felmelegedett a Balaton vize, ma már fürödtem is benne" - írta az alábbi fotójához a júliusban 35. születésnapját ünneplő sztár. A szexi, fekete-fehér színű fürdőruhája szépen kiemeli tökéletes alakját.

Rajongói is dicsérték, hogy mennyire dögös és vonzó nő: "szerelmes vagyok, de gyönyörű vagy, Edina", "szuperszexi", "káprázatos vagy" - írták a dicsérő szavakat.

A Barátok közt egykori sztárja remek formában van, sokan el sem hinnék róla, hogy két szép gyermek édesanyja: fia, Noel 2013-ban jött a világra, kislánya, Lilien 2017-ben született meg. Szuper alakjáért sokat is tesz, a wellnesscafe.hu-nak elmondta, hogy bár jó genetikával rendelkezik, emiatt nem nagyon kellett sosem diétáznia, fontosnak tartja a rendszeres testmozgást, hiszen már gyerekkora óta a sport az élete része volt, évekig versenyszerűen úszott. Az egészséges táplálkozás is az élete része.

- Gyakran fogyasztok tengeri halakat, illetve a tenger gyümölcseit, de nemcsak azért, mert ezek nagyon egészséges ételek, hanem mert szeretem is őket. Szinte kizárólag szénsavmentes ásványvizet és teát iszom - nyilatkozta.

Péterfy Bori közel az 50-hez is bombázó bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest az ősszel ötvenedik születésnapját ünneplő Péterfy Bori bikiniben.

Ezt is szeretjük