Még mindig szeretik egymást! Mégis szakított barátnőjével az RTL Klub sztárja
Solti Ádám elárulta, miatta ment tönkre a kapcsolata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Solti Ádám, a Barátok közt szívtipró Bokros Ádámja nemrégiben szakított barátnőjével, a nála 14 évvel fiatalabb Dórival, akivel három és fél évig egy párt alkottak.

Bár futólag már akkor is említette a 34 éves színész, hogy az időhiány, és nem a köztük lévő korkülönbség miatt ment tönkre a kapcsolatuk, most újabb részleteket árult el az RTL Klub Fókusz című műsorában.

- Nemes egyszerűséggel elszúrtam - vallotta be a sztár a riporternek, majd kifejtette azt is, miért érzi így. Mint mesélte, igazi munkamániás, és sajnos állandóan csak kereste az újabbnál újabb feladatokat, így egyre kevesebb ideje jutott a magánéletére.

A végén már nagyon keveset tudott a barátnőjével találkozni, ez az idő pedig arra nem volt elég, hogy felhőtlenül élvezzék egymás társaságát, hanem helyette egyre többet veszekedtek. Így végül, bár a mai napig szeretik egymást, és jóban vannak, a szakítás mellett döntöttek.

Azóta Ádám - ahogy ő mondta - a legnagyobb szerelmével van együtt: a munkával. Új zenekart alapított, és továbbra is egyre hajtja a kihívásokat, mert számára az ad biztonságot, ha minél több lábon állhat.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nagy Botond, Klinszky Gábor

Sztárok, akik szakítottak

Nem Solti Ádám volt az egyetlen, akinek szerelme nem érte meg 2014 nyarát. Nézd meg a többi sztárt is, akinek a közelmúltban ért véget a kapcsolata.

Ezt is szeretjük