Építsd meg álmaid weboldalát gyorsan és egyszerűen! (x)
Az új Site Builder webszerkesztővel webprogramozói tudás nélkül hozhatod létre személyes blogodat, céges weboldalad vagy webshopod.

Femina image.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mikor gondolkodtál el azon, hogy a közösségimédia-felületeken túl érdemes lenne esetleg saját weboldalt is indítani? Netán belevágtál egy új, saját vállalkozásba, és időszerű lenne elkészíteni a hozzá passzoló honlapot? Vagy épp lehetőséged lenne egyedi termékek értékesítésére, de nem igazán tudod, miképp kell egy webshopot elindítani? Nos, a jó hírünk az, hogy az átlag felhasználók számára is elérhetők olyan megoldások, amikkel pár óra alatt megalkotható a vágyott webes jelenlét.

Weboldal készítése

A Site Builder webszerkesztő egy olyan, internetböngészőből elérhető felület, ami az első lépésektől kezdve fogja a kezed, és segít megalkotni a megálmodott a weboldalt. 

Rengeteg előre összeállított sablon közül választhatod ki a neked tetsző dizájnt, amit pár kattintással később a saját ízlésed szerint alakíthatsz tovább; változtathatsz az alapszíneken, betűtípuson és oldalfelépítésen. Ez utóbbi kapcsán igazi szabadságot kapsz, mivel az oldalelemeket (például címsor, oldalsó boxok) oda mozgatod, ahova szeretnéd.

Bármikor hozzányúlhatsz újra, ha meggondolnád magad, és a szöveges vagy képes tartalmakat is pofonegyszerűen töltheted fel. Ráadásul minden, amit összeraksz a webszerkesztőben, azonnal mobilra optimalizált lesz, tehát okoseszközökön is tökéletes megjelenítést fogsz kapni.

Ha pedig már profin mozogsz a Site Builderben, és terveid között szerepelne egy webshop indítása is, válts át a SHOP verzióra, ami teljes támogatást nyújt termékek és szolgáltatások online értékesítéséhez. Semmi más dolgod nincs, mint felfedezni az új funkciókat a webszerkesztőn belül, minden egyebet a szolgáltatás maga állít be. Nem kell törődned a tárhelybeállítások bonyolultságával, és a manapság elengedhetetlennek számító SSL-tanúsítvány is könnyedén bekapcsolható.

Ez így egészen jól hangzik? Tegyél akkor egy próbát, a Site Builder funkcióit most 30 napon keresztül ingyenes kipróbálhatod. Vágj bele már most a weboldalad építésébe!

(Képek forrása: Site Builder)

Ezt is szeretjük