Egy kismama ne énekeljen? A nézők ejtették ki Shodeinde Dorkát

Shodeinde Dorkának a második párbaj után távoznia kellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor tegnapi adásában már csak hét sztárjelölt állhatott színpadra, akik mind egy-egy rendkívül népszerű dalt, úgynevezett bulihimnuszt adtak elő.

Közülük szinte mindegyik versenyző állt már a kiesés szélén - ám ez, ahogy Geszti Péter is megjegyezte, pozitív hatással volt rájuk, többen szinte újjászülettek a párbaj feszült és kétségbeesett percei után.

Kétségkívül közéjük tartozott Shodeinde Dorka is, aki első párbaját teljes kudarcként élte meg: akkor már a színpadra lépés pillanatában látszott rajta, hogy feladta. Bájos arcáról lerítt minden, a pánik pedig a hangjában és egész jelenlétében ott volt.

Másodszor végleg távoznia kellett

Bár akkor bennmaradt a műsorban, mentora alaposan leszidta, hiszen jogosan úgy gondolta, az nem is érdemli meg a továbbjutást, aki küzdelem nélkül bedobja a törülközőt.

Dorkának valószínűleg erre a fejmosásra volt szüksége, hiszen nemhogy képes volt kimászni az önsajnálat gödréből, de hatalmas fejlődésen ment át, ami a teljesítményén is jól látszott.

Ám a nézőknek valamiért mégsem volt szimpatikus a fiatal édesanya, hiszen olyan kevés szavazatot kapott a legutóbbi szombati adásban, hogy immáron másodszorra a párbajozók közé került, Vastag Tamással egyetemben.

Dorka azonban ezúttal emelt fővel, mosolyogva vette tudomásul a döntést, és olyan büszkén és gyönyörűen énekelte el párbajdalát, hogy a mentoroknak is alapos fejtörést okozott.

Nem omlott össze

Így aztán ismét döntetlen alakult ki: míg Nagy Feró és Geszti Péter Dorka mellett tették le a voksukat, addig Malek Miklós és Keresztes Ildikó Vastag Tomit szerették volna továbbra is a műsorban látni.

Így Ördög Nóri és Balázs ismét meg kellett, hogy nézzék, a közönség kire adta le a legkevesebb szavazatot - ennek alapján pedig Shodeinde Dorkának kellett távoznia az X-Faktorból.

itt van egy video

Bár a kiesés sosem örömteli, a bájos 19 éves énekesnő arcáról le sem lehetett törölni a mosolyt. Mint mondta, az egyik szeme sír, a másik nevet: sajnálja ugyan, hogy számára véget ért a verseny, ugyanakkor örül, hogy bekerült a legjobb hét közé - annak pedig még jobban, hogy ezentúl éjjel-nappal kisbabája, Liza mellett lehet.

Ugyanakkor megerősítette, hogy amint a kicsi lány már nagyobb lesz, újult erővel veti bele magát az éneklésbe, hiszen a műsor megerősítette benne, neki ez az útja, és erről nem akar letérni.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük