Micsoda szemek! Ezért a sármos pasiért te is elkezded nézni a Barátok köztöt
A sármos Seprenyi Lászlóval is bővül a Barátok közt stábja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közt című sorozatba. Két hét múlva, március 22-től a sármos Seprenyi László erősíti a stábot, aki a Rékasi Károly által megformált Bartha Zsolt rokonát, Krisztiánt fogja  játszani. A Pesti Magyar Színiakadémia növendéke január közepe óta forgat a Barátok közt csapatával. Színpadi gyakorlatát a Magyar Színház olyan színdarabjaiban erősíti, mint a Kisfiú meg az oroszlánok, a My Fair Lady vagy a Tom Sawyer és Huckleberry Finn kalandjai.

Rajta kívül még négy új szereplővel bővül a stáb, míg ketten egy időre elköszönnek a rajongóktól. A Bozsek Márk által megformált Fekete Szabolcs karaktere március 14-től dramaturgiai okokból egy ideig nem lesz látható, március 18-án pedig a hamarosan anyai örömök elé néző Som-Balogh Edina  karaktere, Kinga is eltűnik egy időre.

Ezeket a jó pasikat írták ki a Barátok köztből

Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatában, a Barátok köztben rengeteg sármos színész tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben. Hiába voltak azonban jóképűek, néhányuktól az elmúlt 11 év során valamilyen okból kénytelenek voltak elbúcsúzni a nézők.

Válogatásunkban a sikerszéria korábbi sármos férfi szereplői közül szemezgettünk. Te kit hiányolsz a leginkább?

Ezt is szeretjük