Fürdőruhás címlapon a telt idomú ghánai–magyar énekesnő: Sena Dagadu büszke dús idomaira

Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője is bátorít mindenkit, hogy fogadja el a testét úgy, ahogy van.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyáron a lenge ruhák, a fürdőruhák és a bikinik a legkeresettebb ruhadarabok, ám nem mindenki meri felvenni őket, mások pedig szorongva öltik magukra, mert nem olyan a testük, mint amit sok divatlap vagy sztár közösségi oldala mutat a tökéletesnek nevezett beach bodyról.  

Az InStyle nyári kiadásának címlapján és hasábjain négy gyönyörű nő mutatja meg magát fürdőruhában, ezzel is bátorítva mindenkit, hogy fogadja el a testét úgy, ahogy van: legyen az nagyon vékony vagy éppen teltebb, esetleg műtéti heges.  

Sena Dagadu fürdőruhás címlapon

A magazin B. Nagy Réka és Sena Dagadu énekesnővel, Bányainé Nagy Judit influenszerrel és Rohonczi Fanni aktivistával, egykori sztómással ünnepli a test szépségét és változatosságát, és indítja útjára az #ígyvagyokjól kampányt. Ez az első eset a hazai médiatörténelemben, hogy egy divatmagazin egy egykori sztómás, sztómaheges nőt mutat be a címlapján.

sena-dagadu-cimlap
Fotó: Mihály Zoltán/InStyle

A ghánai gyökerekkel rendelkező Sena Dagadu a saját be you, be true, be free (légy önmagad, légy igaz, légy szabad) mantrája szerint él. 

- Ghánában például imádják a nagy fenekemet és a csípőmet. Engem ez is erővel tölt el, hogy a testalkatom nemhogy furcsa, hanem szépségideál - persze Európában lehet, hogy nem, de máshol a világon igen.

sena-dagadu
Fotó: Mihály Zoltán/InStyle

- Én tényleg az a fajta ember vagyok, hogyha neked tetszik, és te jól érzed benne magad, akkor vedd fel. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy téged mi boldogít. Ha neked jó, és jól érzed benne magad, akkor mindenképp csináld - mondta az Irie Maffia énekesnője.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Chron-betegsége miatt Rohonczi Fanni (a fotó bal oldalán) két és fél évig volt sztómás, ennek a hegeit pedig örökké a testén viseli. A műtéti nyomok arra emlékeztetik, hogy ezeknek köszönheti az életét. Pozitív hozzáállása és blogja sok fiatal sorstársát segítette már át a nehéz pillanatokon.

sena-dagadu-furdoruha
Fotó: Mihály Zoltán/InStyle

- A mai napig az van a fejemben a strandon, hogy ez én vagyok, nekem ez mentette meg az életemet, hozzám tartozik, korábban a sztómazsák, most pedig a műtéti hegek. Minden okkal történik, minden rossz után valami jó jön. Ezt nem kell szégyellni. Mindenkin van valami különleges, amit nem szabad takargatnia, sőt. Ettől leszünk egyediek és különlegesek.

Sirokai Diána fehérneműs fotói

Jó pár éve annak, hogy a kifutók világát is elérte a testpozitív mozgalom. A tengerentúlon az önelfogadás legnagyobb élharcosának Ashley Grahamet tartják, aki jelenleg a leghíresebb plus size modell. Nem ő az egyetlen, aki ezt a vonalat képviseli, a magyar származású Sirokai Diána is dús idomaival hódította meg a szépségipart.

Ezt is szeretjük