"Jobb lenne, ha már meghalnék!" Járni sem tud a frissen operált Schubert Éva
Schubert Évát csípőprotézise miatt kellett megoperálni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt kórházba került Schubert Éva, adta hírül a Blikk, akit két éve beültetett, ám mostanra elhasználódott csípőprotézise miatt meg is kellett műteniük az orvosoknak.

A 80 éves színésznő az elmúlt napokat ezért az Uzsoki utcai kórházban töltötte, egészségügyi állapota pedig kielégítő, habár nem tud járni, segítség nélkül pedig még csak felülni sem tud.

Elege van már az egészből

A Szomszédok egykori Lillácskája a lapnak elárulta, hogy utálja a sarokba szorított helyzetet, amibe csípőproblémája miatt került, és elege van már abból, hogy nem nagyon képes még megmozdulni sem.

- Jobb lenne, ha már meghalnék - sóhajtott fel kiábrándultan, de aggodalomra semmi ok, hiszen Schubert Éva a megpróbáltatások és fájdalmak ellenére nem veszítette el optimizmusát.

A közkedvelt színésznő ugyanis a félelmetes vallomás után a terveiről mesélt: egy részben önéletrajzi ihletésű könyvet állított össze éppen, amikor kórházba került, a munkát pedig betegsége ellenére sem akarja abbahagyni.

Szerettei bejárnak hozzá

Mint elmondta, a készülő kötetben mindenféle írást olvashatnak majd az érdeklődők: lesznek benne zeneműelemzések, visszaemlékezések, róla szóló kritikák, illetve hasznos összefoglalók a mesterségről színészeknek és énekeseknek.

Az ágyhoz kötött Schubert Éva tehát meglepően jól viseli az operáció miatti kiszolgáltatott helyzetét, szerettei pedig nem feledkeztek meg róla a nehéz időkben sem: nemcsak lányai, hanem barátai is rendszeresen bejárnak hozzá.

Schubert Éva a közeljövőben mellesleg egy budai rehabilitációs központba megy majd, ahol újra meg kell tanulnia járni - elképzelhető, hogy ez már csak bottal vagy járókerettel fog menni.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük