Íme Schoblocher Barbara párja: a Sztárban Sztár énekesnője egy zenészbe szeretett bele

Schoblocher Barbara szerelme szintén szakmabeli, Andrással tökéletesen kiegészítik egymást.

Schoblocher Barbara szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schoblocher Barbara a TV2-n futó Sztárban Sztár kilencedik évadában bizonyítja hétről hétre az énekléshez fűződő szenvedélyét és elhivatottságát.

A Blahalouisiana énekesnője a story.hu-nak árulta el, hogy szerelme szintén szakmabeli, akivel igazán idilli a kapcsolatuk.

Schoblocher Barbara szerelme

Kedvesét, Áron Andrást a rajongók a Lazarvs (Apey & the Pea) frontembereként ismerhetik. Harmonikus párost alkotnak, a zene szeretete összeköti őket, nemrég Nashville-ben jártak, ahol együtt dolgoztak.

- Andris következő szólólemezét vettük fel, amin lesz két duett is. Nashville a country és a blues epicentruma, ráadásul alkalmunk nyílt együtt dolgozni Derek Gartennel, aki olyan nevekkel dolgozik együtt, mint például Taylor Swift. Óriási élmény volt érzékelni azt a zenei minőséget, és inspiráló volt megtapasztalni, hogy a zene egy olyan nyelv, ami mindenek felett áll.

A szőkeség nagyon büszke, hogy elvállalta a műsorban való szereplést, hiszen ezzel új oldalait tudja megmutatni a közönségnek.

- Általában először mindent magammal beszélek meg, de azért megvitattam a környezetemmel is. Ez egy olyan műsor, ami énekesként nagy kihívásokat rejteget, ide érdemes elmenni.  

Valkusz Milán szerelme

Valkusz Milán, a ValMar együttes népszerű rappere féltve őrizte a magánéletét. Fotókat nem tesz ki, csupán 2022 novemberében az Instagram-storyjában osztott meg egy közös fényképet Petrával. 

Ő Valkusz Milán szerelme: Petra ezért viseli nehezen a rivaldafényt

Valkusz Milán párja még több időt szeretne szerelmével együtt tölteni, nehéz hozzászoknia a hírnévhez.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük