Durván megfenyegették Schobert Norbit - Emiatt kellett fizetnie
Schobert Norbit egy festő vezette meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi, az ország legnépszerűbb fitneszguruja a '90-es években aerobikkazettáival robbant be a köztudatba, majd 2004-ben kiadta A Norbi titok című könyvét, mely óriási siker volt, egy év alatt 250 ezer példány fogyott el belőle. Napjainkban elsősorban üzletemberként tevékenykedik, egy egész franchise-t felépített, üzleteiben a saját termékeit forgalmazza, de már mobilos applikációja is van. A 48 éves sztár a kitartásának és szorgalmának köszönhetően mára elérte, hogy sikeres és vagyonos emberré váljon, ennek viszont megvan a maga árnyoldala is, hiszen vannak, akik arra hajtanak, hogy kihasználják őt.

Schobert Norbi a 24.hu-nak adott egy nagyinterjút, melyet a fitneszguru irodájában készítettek el. Az újságírónak feltűnt, hogy egy hatalmas, Rubint Rékáról készült olajfestmény lóg a falon. Ezzel kapcsolatban a sztár elmondta, hogy a festmény elkészíttetése eredetileg nem az ő fejéből pattant ki, hanem egy szakember felkereste azzal az ajánlattal, mi lenne, ha megfestené Rubint Rékát az egyik fotója alapján.

- Tetszett a munkája, ezért mondtam, hogy csináljuk. Kérdeztem, mennyibe kerül, mondta, hogy semmibe. Gondoltam, ha kell, esetleg beszereltetek egy légkondit a műtermébe, de hetekkel később kaptam tőle egy felszólítást, hogy fizessek a képért 2 millió forintot, különben a sajtóhoz fordul. Ha nem a feleségem lett volna rajta, akkor felhúztam volna a vásznat a kerítésére, de így kifizettem a felét, és mondtam, ne lássuk egymást soha többé - magyarázta az online lapnak.

schobert-norbi-és-rubint-réka
Fotó: Instagram/Schobert Norbi

Az interjúban elmondta azt is, hogy a legtöbb esetben nem érdekli, ha valaki meg akarja fenyegetni, de ez az eset nagyon bántotta, mert mégis a felesége van a képen. Szerinte jól is néz ki a kép, és a festő sem rossz szakember, mégis úgy véli, nem volt helyénvaló így intézni a dolgokat.

- Írjon nekem egy levelet, tegyen egy ajánlatot, hogy akarom-e. Én soha nem akartam sem a feleségemről, sem senki másról olajfestményt festetni. Nem is illik a lakásunkba, mert az tök minimál, úgyhogy ide, a tárgyalóba tettem ki - tette hozzá.

Schobert Lara olyan, akár egy modell

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Az Instagramon több mint 143 ezren követik, a közösségi oldalára gyakran tölt fel olyan felvételeket, melyeken profi modelleket megszégyenítő módon pózol. Képes összeállításunkban megnézheted Lara bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük