Schell Judit és párja olyanok, mint a friss szerelmesek - Pedig 12 éve vannak együtt
Schell Juditot és párját A hőstenor premierjén kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schell Judit színésznő és színész párja, Schmied Zoltán már 12 éve együtt vannak, két közös gyermekük is született: 2008 januárjában Boldizsár, 2012 februárjában Borbála. Össze még nem házasodtak, de papír nélkül is boldogok.

- Egyszer Las Vegasban akartunk összeházasodni, a Fehér kápolnában Elvisre, de azt hiszem, elkaszinóztuk az időt. Amikor hazajöttünk Amerikából, akkor jöttünk rá, hogy úristen, elfelejtettünk összeházasodni - mesélte a 41 színésznő két évvel ezelőtt a DTK Show-ban.

A színész párról a mai napig süt a boldogság, A hőstenor október 11-i premierjét követő rendezvényen egymást átölelve mosolyogtak a kamerába. Nézd meg a fotóikat!

30 éve vele él a magyar színész, pedig még mindig nős

Bodrogi Gyula és Voith Ági között különleges kapcsolat van. Akkor házasodtak össze bő 40 évvel ezelőtt, amikor a színésznő várandós lett. Ötéves volt Ádám fiuk, amikor Bodrogi Gyula szerelmes lett egy Angéla nevű nőbe. Felesége sem maradt sokáig pár nélkül, ő egy zeneszerzőbe szeretett bele, el mégsem váltak - így maradt ez a mai napig. Nézd meg azokat a sztárokat, akik papír nélkül is boldogok!

Ezt is szeretjük