Fotók! Ilyen cuki kiskölyök volt musicalesünk, Sasvári Sándor

Sasvári Sándor karakteres arcával rendkívüli jelenség, gyerekkorában pedig igazi huncut lurkó volt.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándort elsősorban zenés szerepei révén ismerheti  a közönség. Nem véletlen, hiszen az 53 éves színész eredetileg zenei pályára készült, több rockbandában is játszott.

Tehetségét minden bizonnyal édesanyjától örökölte, aki maga is énekelni tanult és színi iskolába járt, ám a karrier helyett végül a családot választotta.

Gyerekkorában zenésznek készült

A kis Sándort viszont a zene irányába terelgette, klasszikus gitárra járatta, és első zongoráját is a mamától kapta ajándékba.

Tízévesen már dalokat írt nővérével, kedvenc stílusa a jazz és a jazz-rock volt.

1982-ben jelentkezett a Rock Színház társulatához, ahol hamar komoly lehetőségeket kapott. A Sztárcsinálók című rockoperában Juvenalis karakterét keltette életre, a darab nagy siker lett.

Külföldön is ismerik

Négy év múlva pedig megkapta Jézus szerepét a Jézus Krisztus Szupersztárban - ez a darab hozta meg számára az igazi áttörést.

Innentől kezdve sorra kapta a jobbnál jobb szerepeket, nem csak az országban, de külföldön is sokat fellépett.

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Életében a zene és a színpad szeretete mellett a lovaglásnak is fontos szerepe van - a sportot nem csupán hobbi szinten, versenyzőként is űzi.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindennapjait felesége és két kislánya tölti ki.

Ezt is szeretjük