Sasvári Sándor feleségével és lányaival: mindhárman szőke szépségek

Sasvári Sándor lányai szépek és tehetségesek. A 24 éves Léna a színészetben, a 20 esztendős Emília a lovassportban jeleskedik.

sasvári-sándor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor élete hölgyeivel csak ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt. Feleségével, Ildikóval két lánygyermekük született: Léna és Emília mindketten szőke szépségek.

Bár külsőre inkább anyukájukra emlékeztetnek, sok mindent örököltek az édesapjuktól. A 24 éves Léna a színészetben és énekben, a 20 esztendős Emília a lovassportban mozog otthonosan.

Sasvári Sándor felesége és lányai

A Best magazinban láthattunk róluk közös családi fotót négyesben. A musicalszínész a lapnak elárulta, a lovak szeretete lányai génjeibe van kódolva.

Alig voltak pár hónaposak, amikor először lovon ültek, amíg édesapjuk a pályán edzett, ők édesdeden aludtak előtte a nyeregben.

Míg a kisebbik Sasvári-lány a sportban találta meg az útját, nővére a színpadon. Léna 15 éves kora óta jár édesapjával fellépni, 2022 nyarán az első premiere is megvolt a Csodaszarvas című rockoperában.

Olvasd el, mi Stohl András 25 éves lányának foglalkozása!

Stohl Rebeka nem a kamera előtt, hanem a kávézópult mögött lelt rá álmai munkájára. Üzletvezetőként és felszolgálóként dolgozik a Külvárosi Kávézó nevű helyen, ami az egyik meghatározó helyszíne volt a gyermekkorának.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük