Lóra ült a súlyosan sérült Sasvári Sándor: "Készen állok arra, hogy visszatérjek"

Boldogan üli meg lovát az egy hónapja balesetet szenvedett színész.

Sasvári Sándor január 7-én súlyos lovas balesetet szenvedett, amikor a közel négy éves csődöre ledobta magáról a színészt, aki súlyos arcsérülést szenvedett. Azonnal mentőt hívtak Sasihoz, aki a gondos ellátásnak köszönhetően hamar felépült. Most örömmel posztolta FB-oldalán, hogy ez az első alkalom, amikor lóra pattan a sérülése óta, és igen boldog. 

A művész egyébként több mint ötven éve lovagol, harminc éve versenyszerű díjugrató, így az egy hónappal ezelőtt történt balesetét nem a rutintalanság vagy a figyelemhiány okozta, hanem a csődör hatalmas ereje.

Sasvári Sándor arcán ugyan még alaposan látszik a baleset nyoma, azonban, ha ilyen rohamos tempóban gyógyul, akkor hamarosan visszanyeri szabályos vonásait is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük