Sarka Katánál most telt be a pohár! Nyilvánosan kiosztotta férje exét
Sarka Kata kiosztotta férje, Hajdú Péter egykori barátnőjét, Bálint Antóniát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Katánál betelt a pohár, a sztáranyuka a Facebook-oldalán osztotta ki férje volt barátnőjét.

Hajdú Péter feleségénél Bálint Antónia húzta ki a gyufát, akit azzal vádol, hogy fekete mágiával próbál ártani a családjuknak.

Kiosztotta Bálint Antóniát

"Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána!

Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel!
Az viszont igen, hogy sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk! Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem...

Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük!

Felvilágosítalak;
Ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jó tündér hozza!

Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg.

A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól... Tudod, L.Mária...

Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!" - kelt ki magából fél órával ezelőtt közösségi oldalán Sarka Kata.

Sarka Kata és Bálint Antónia 2013 óta nagyon nem szívlelik egymást. Ekkor jelent meg az utóbbi könyve A királynő meztelen címmel, amelyben volt szerelmeiről is vall. A benne foglaltak miatt Szandival is összerúgta a port, fiatalon ugyanis annak  férjével is egy párt alkotott. Bogdán Csaba nyílt levélben sérelmezte, hogy régi barátnője pénzért olyan dolgokat tárt nyilvánosság elé, amelyek csupán kettőjükre tartoznak.

Fotó: Facebook/Kata Sarka, Facebook/Bálint Antónia Rajongói Oldala

Ezt is szeretjük