Sarka Kata csak kibökte: ezért nem megy vissza Hajdúhoz
Sarka Kata Joshi Bharat műsorában mesélt az új életéről és az azzal járó kihívásokról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a tegnapra kitűzött válóperes tárgyaláson sem Sarka Kata, sem Hajdú Péter nem jelent meg, ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatukban bármi is változott volna: nem békültek ki, továbbra is külön élnek. A Joshi, a legjobb barát című műsorban azt is megosztotta a nézőkkel, miért nem megy vissza a férjéhez.

- Addig, amíg száz százalékig nem vagyok biztos benne, hogy működni fog a mi kapcsolatunk, addig nem megyek vissza. Azt semmiképp nem akarom, hogy visszamegyek, aztán megint el. Ezt a gyerekekkel nem lehet megcsinálni! Egy döntés van. Az, hogy vissza Petihez, vagy egy új élet, ebből a szempontból mindegy, de biztosnak kell lennem a döntésemben - mondta.

A Borsnak azt mondta, édesanyaként elsősorban a gyerekei érdekeit tartja szem előtt, már csak miattuk sem lehet próbálgatni, vajon működik-e még a közös élet.

Sarka Kata Joshi Bharat FEM3-on futó műsorában arról is beszélt, a férjétől való elköltözéssel nőtt fel igazán, hiszen nagyon fiatalon, a szülői házat elhagyva rögtön összebútorozott Hajdú Péterrel. Amíg önálló nem lett, azt sem tudta igazán, miből áll össze a rezsi.

- Egyedül kell megküzdenem a hétköznapokkal. Tényleg ez az igazi felnőtté válás. Néha feleszmélek, hogy ennyibe kerül a víz, a villany? - árulta el.

Fotó: Facebook/Joshi, a legjobb barát

Sarka Kata tinikori fotója - Itt még messze nem volt bombanő

Sarka Kata ezt a több mint tíz évvel ezelőtti fotót is meg merte osztani magáról.

Ezt is szeretjük