Sarka Kata 55 kilóra fogyott: rikító narancssárgában mutatta meg karcsú alakját

Sarka Kata futás és edzés előtt többször megmutatja az alakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Kata mindig is sokat sportolt, a sokféle mozgás közül, amit kipróbált, szerepel többek között a kézilabda, a crossfit, az aerobik, az edzőtermi edzés és a futás is.

Az elmúlt években az utóbbi nagy szerelmese lett, de az erősítő edzéseket sem hagyja ki. 

Sarka Kata 55 kilóra fogyott

Sarka Kata 2009 februárjában adott életet első gyermekének, Noéminak, akit a Hajdú Péterrel kötött házasságában 2010 augusztusában egy kisfiú, Dávid követett. 2019-ben született meg új párjától a harmadik gyermeke. Május 5-én, anyák napján árulta el, hogy a 2019-es évben már háromgyerekes anyukaként ünnepel. 

Két év kihagyás után, 2020. március 15-én futotta le ismét az első Sziget-körét, és tavaly számos futóversenyen vett részt. Erre kitartóan készül, az Instagramján is rendszeresen posztol edzés előtt készült fotókat. Friss képén narancssárga sportruhában pózol. Sokan dicsérték, milyen bomba az alakja, háromgyerekes anyaként le a kalappal előtte, de voltak olyanok is, akik szerint túlságosan vékonyra fogyott. Sarka Kata egy kommentelő kérdésére azt is elárulta, hogy jelenleg 55 kiló. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Sok ember számára igazi példakép vagy! Hihetetlen, hogy mennyi mindenen mentél már keresztül, és soha nem adtad fel! Szuper nő vagy, és 3 gyönyörű gyermek édesanyja, fitt és pozitív, tele energiával, pozitivitással, kisugárzással! Csak így tovább!!!"

"Nagyon bájos vagy Kata. Gyönyörű anyuka és sportoló vagy, gratulálok hozzá!"

"Kár volt ennyire és így lefogyni, gyönyörű alakod volt, női szemmel is..."

A 34 éves sztár 2020-ban több félmaratont is futott, 2021-ben pedig maratonon is szeretne részt venni.

"Idén futottam először félmaratont, amit követett aztán még 3 másik! Május óta közel 1100 km-t lefutottam úgy, hogy sosem szerettem azelőtt a futást, és nem gondoltam volna, hogy képes leszek erre! 2021-ben szeretnék 2021 km-t futni, és sok-sok félmaratont! Jó lenne egy maraton is, de ahhoz még nagyon sokat kell fejlődni..." - írta tavaly szilveszteri bejegyzésében. 

Hazai sztárok legdögösebb ruhái 2020-ban

Sarka Kata a barátnője, Rogán Cecília nyári lánybúcsúján mutatta meg, milyen dögös is tud lenni: tetőtől talpig aranyba öltözött. A csillogó bandage ruha kiemelte szexi dekoltázsát, vékony lábait és karcsú alakját. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2020-as év tíz legdögösebb ruháját. 

Ezt is szeretjük