Sarka Kata szűk ruhába bújt - 15 kilós fogyása után ilyen dögös
Sarka Kata három hónap alatt bomba formába hozta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata a hét elején egy edzőtermi fotója mellett árulta el, hogy három hónap alatt 15 kilót fogyott. "Köszönöm a segítséget Rubint Réka, hogy elindítottál az úton, S. Németh Eszter , hogy átvettél és segítesz nap, mint nap, és köszönöm Breyer Helga , hogy mindezt úgy, hogy egészségesebb vagyok, mint valaha" - írta posztjában a háromgyerekes édesanya. 

Sarka Kata május 5-én, anyák napján szűkszavúan tudatta a közösségi oldalán, hogy immár háromgyerekes édesanya. "Ez a nap számomra már 10 éve az egyik legszebb nap az évben, mióta én is édesanya lehetek! Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk..." - olvashattuk a bejegyzésben. 

A 32 éves sztár az elmúlt években nagyon egészséges életmódot folytatott, rendszeresen sportolt, és odafigyelt arra, mit eszik, ezen pedig a harmadik várandóssága idején sem változtatott. Ennek köszönhetően jól el tudta titkolni, hogy állapotos, a babapocakja sem tűnt fel senkinek a bővebb ruhákban még március közepén egy, a Várkert Bazárban tartott rendezvényen sem. 

A júniusi Magyarország Szépe rendezvényein és döntőjében is mindössze annyi tűnt fel, hogy mellben és csípőben teltebb lett, de mostanra már a pluszkilóknak is búcsút mondott. Friss fotóját, amelyen egy szűk farmerruhában pózol, nem győzték dicsérni, mennyire karcsú és dögös. 

"Kata! Ha három gyerek után így is lehet kinézni, komolyan szülnöm kell még egy gyereket. Bombasztikus anya és nő!"

"Biztos, hogy nem rég, terhes voltál? Munka és kitartás van ebben az alakban. Gratula!"

"A legnagyobb bók az, ha azt egy nőtől kapod! Nagyon jól nézel ki, le a kalappal a kitartásod előtt!" – olvasható a kommentek között. 

Sarka Kata régen és most

Sarka Kata sötét hajú lányból szőke bombázó lett 2018 nyarára, amikor befestette a haját, emellett az öltözködési stílusa is rengeteget változott, több sminket visel, és a frizurájára is nagyobb gondot fordít. Idén év elején újra barna lett, de ez tervei szerint csak időleges. 

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük