Sarka Kata szexi bikiniben vonult a tengerparton: női szemmel is csak ámulnak rajta
Sarka Katán kívül összegyűjtöttük több magyar sztár bikinis fotóját. Fürdőruha-katalógusba illő képek!

sarka-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata bikiniben fotózkodott a családi nyaraláson. A 35 éves, háromgyermekes sztáranyuka hibátlan alakjára a kép posztolása után egyből jöttek a dicséretek. 

Javában tombol a nyár, ami azt jelenti, megkezdődött a külföldi utazások időpontja. Sarka Kata is a tengerentúlon töltődik fel: először Floridából, majd a Bahamákról jelentkezett be.

Sarka Kata bikiniben

Utóbbi esetében egy különleges helyen járt: a Big Major Cay vagy, ahogy sokan ismerik, a Pig Island (Malac Sziget) nevű lakatlan szigeten készítette a bikinis képét. Ez a vidék azért nem mindennapi, mert a homokos tengerpartot úszó malacok lakják.

Pontosan nem lehet tudni, az állatok hogyan kerültek annak idején ide, a legvalószínűbb, hogy tengerészek hagyták hátra őket. Mára igazi turistalátványosság lett a partszakaszból, hiszen a malackákkal nem csak fotózkodni lehet, mivel úsznak, együtt is pancsolhatunk velük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sarka Kata követőit is lenyűgözte a mesebeli környezet, no meg az is, hogy kedvencük kirobbanó formában van.

„Te Atya Úristen! Annyira jól nézel ki Kata. Női szemmel is csak ámulok-bámulok” - írta neki az egyik kommentelő.

Nem Sarka Kata az egyetlen, aki bikiniben mutatta meg magát strandolás közben. Képes összeállításunkban további magyar sztárok szexi fotóit nézheted meg.

Cover-fotó: Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük