Sánta Lacit csúnyán beégette kisfia - Ciki sztorit mesélt

Sánta Laci irult-pirult kisfia beszólása miatt. Elárulta, hogy mivel égette be őt Lacika.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Laci kisfia nagy csibész hírében áll. Édesanyja, Sánta Juliska egy képe alatt már leírta, hogy a lurkó az óvodában egyszer szétkente a folyékony szappant. Apukája most egy újabb sztorit fedett fel a kis gézengúzról.

Lacika négyéves korba ért, ekkor a gyerekek elkezdik felmérni, hogy meddig feszegethetik a határokat szüleiknél. Ezekből a szituációkból pedig vicces vagy olykor kínos sztorik kerekednek. Egy ilyet osztott meg Sánta Laci is a Nyugi! Köztünk marad nézőivel.

Sánta Laci kisfia káromkodott

Szulák Andrea műsorában mesélte el, hogyan okozott fia néhány kellemetlen percet neki, amikor egy csúnya szót mondott ki nyilvánosan.

- Nagyon ritkán vállalok ceremóniamesterséget esküvőkön, de volt egy fiatal pár, akiknek igent mondtam. Lacika éppen beteg volt, így a megbeszélt időpontra nem tudtam elmenni, otthon fogadtam őket, az volt a legegyszerűbb - emlékezett vissza a színész.

- Egyszer csak azt kérdezte tőlem Lacika, hogy "Apa súghatok valamit ennek a lánynak a fülébe?", mondtam, hogy persze. Szofisztikáltan fogom elmondani, hogy mit súgott a fülébe: azt mondta neki, hogy céda. Lesült a pofámról a bőr, de komolyan.

sánta-laciú
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A történetből szerencsére nem lett sértődés, nevetésben törtek ki a vendégek, de azért elárulta, hogy kellemetlenül érezte magát az eset miatt.

Feleségével később rájöttek, honnan vehette ezt a szót, bár bevallotta, néha ők is elejtenek otthon egy-egy káromkodást. Az ominózus kifejezést a 39 éves sztár apukájától, vagyis az apai nagypapától tanulhatta el kisfiuk. 

Sánta Laci és kisfia, Lacika

Sánta Laci és Sánta Juliska kisfia egyszerűen imádni való. Nincs olyan kép, amin ne mosolyogna. Már betöltötte a negyedik életévét, szülei pedig elárulták, már most igazi kis csibész. Képes összeállításunkban megnézheted a legédesebb képeit.

Ezt is szeretjük