Ismét babát vár a magyar műsorvezető! Már az 5. hónapban jár
Hét hónapja született Sándor Orsi első fia, azóta pedig újra babaáldás elé néz a műsorvezető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sándor Orsi, akit modellként és több műsor vezetőjeként is megismerhettünk az utóbbi években - dolgozott a Fem3, az M1 és a SportKlub csatornán is - a napokban az M1 beszélgetős műsorában vendégeskedett, ahol a terhességről és szülésről volt szó.

Az M1 műsorában
Első terhessége vége felé

A csinos tévés hét hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Eriknek, és azt gondolhatták a nézők, hogy ennek jogán kapott meghívást a műsorba.

Egy éven belül két terhesség

Éppen ezért volt meglepő, amikor Jakupcsek Gabriella kifejtette, hogy vendége az utolsó találkozásukkor is négy hónapos terhes volt, és semmi sem látszott rajta - csakúgy, mint most, amikor szintén egy négy hónapos kis utód van a pocakjában.

Ennek kapcsán kerestük meg a 36 éves műsorvezetőt, aki készségesen mesélt nekünk a mostani várandósságáról. Mint kiderült, mindig is szerettek volna több gyereket a férjével, de azt nem hitték, hogy ilyen gyorsan ismét teherbe esik.

Bár most nagyon nehéz összehangolni a hét hónapos pici baba körüli teendőket a terhességgel - jelenleg a 19. hétnél jár -, és bármennyire is szeretné, nem jut annyi ideje a befelé figyelésre vagy a testmozgásra, mint az első gyerkőc várásakor, ugyanakkor párjával rendkívül örülnek a kis jövevénynek - akiről már azt is tudni, hogy kisfiú lesz.

A második is fiú lesz

- Az eleje elég nehéz, a múltkorinak a vége volt nehéz, de remélem, most nem így lesz. Meg valahogy egy kicsit rutin is már az egész, hiszen tudom, mi történik a babával a hasamban, meg hát második babának érkezni is más lesz majd a családba. Az első terhességem alatt úsztam, terhestornára jártam és légzőgyakorlatokat végeztem, most meg éppen egy házátalakítás közepén vagyunk, szóval az élet lett maga a sport - mesélte nevetve a Feminának.

Fotók: MTVA, Emmer László Hellobaby

Bababumm a sztárvilágban

Nézd meg, kik azok a hazai hírességek, akik idén szintén babát vártak vagy várnak!

Ezt is szeretjük