16 kiló mínusz! A magyar műsorvezető édesanyjával fogott intenzív edzésbe
Fotók
Sándor Orsi az édesanyjával izzadt az edzőteremben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sándor Orsi, a Sportklub csinos műsorvezetője intenzív edzésbe kezdett az édesanyjával, aminek meg is lett az eredménye.

Edzésen egy évvel ezelőtt
Az anyuka arcán feltűnő a fogyás
A nyugdíjas anya 16 kilót adott le
Sándor Orsival sok a közös programjuk

A 35 éves sztár anyukája 16 kilót fogyott, amivel bebizonyította, soha nem késő elkezdeni a rendszeres mozgást.

16 kiló mínusz

Sándor Orsi már egészen kiskora óta a mozgás szerelmese. Eredeti szakmája testnevelő tanár, korábban modellként is dolgozott, 2003-ban pedig megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt.

Rengeteg sportágban kipróbálta már magát, annak ellenére, hogy szülei sohasem voltak a rendszeres testmozgás hívei. Nemrég a műsorvezetőnek mégis sikerült meggyőznie édesanyját, hogy járjon el vele edzeni.

- Ő korábban nem sportolt, de másfél éve annyira belejött, hogy most már hetente kétszer eljár edzeni, akár nélkülem is. A vibrációs tréninggel anyu nagyjából 16 kilótól szabadult meg, és a magas vérnyomása is csökkent - árulta el a szőke szépség.

Azt is hozzátette, nemcsak a külseje változott látványosan, de az egész élete és a hozzáállása is. Nagyon büszke ezért az édesanyjára, akihez nagyon szoros, nem hétköznapi szülő-gyermek kapcsolat fűzi.

Együtt edzenek és kertészkednek

- Inkább olyanok vagyunk, mint két barátnő, amire az is rásegített, hogy hosszú időn keresztül csak ketten éltünk együtt. Ugyan már körülbelül nyolc-tíz éve egyedül élek, de a jó viszony szerencsére megmaradt - mesélte a MezTelenül műsorvezetője.

Mivel édesanyja nyugdíjas, ő pedig kötetlen időbeosztásban dolgozik, sok időt együtt tudnak együtt tölteni. A sportoláson túl sokat kertészkednek együtt, közben kávézgatnak és nagyokat beszélgetnek, de sokat járnak együtt ebédelni is.

- Fiatalos, modern gondolkodású, meghallgatja a problémáimat, de nem szól bele az életembe, nem akar irányítani. Sokat segít nekem és a tesómnak is, de mellette a saját életét is éli, például sokat utazgat, imád repülni - mondta.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük