Sági Szilárd ikerfiai már ilyen nagyok: a Hal a tortán sztárjának gyerekei elsősök lettek
Sági Szilárd fiai, Szilárd és Szabolcs 2021 szeptemberében ültek először az iskolapadba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hal a tortán című 2008-as gasztroreality műsorban minden héten öt híresség látta vendégül egymást, hogy kiderüljön, ki közülük a legjobb házigazda. 

A közönség nemcsak azért imádta a főzőshow-t, mert általa be tudott kukucskálni a hírességek otthonaiba, és meggyőződött arról, ki mennyire forgatja jól a fakanalat, sokan Sági Szilárd hol szigorú, máskor humoros beszólásaiért és hasznos főzőtippjeiért ültek a képernyő elé. 

Sági Szilárd ikerfiai elsősök lettek

A gasztrokibic titulussal elhíresült sztár feladata volt a pontozás, valamint kommentálta is, mi zajlik a konyhában. Bár a produkció két évad után lekerült a képernyőről, az egyszemélyes zsűritől nem kellett búcsúznia a nézőknek. Feltűnt a FEM3 csatorna gasztromagazinjában, és ő volt az egyik műsorvezetője a Falforgatóknak.

2014-ben feleségével, Soós Szilviával úgy döntöttek, beengedik a kamerákat az életükbe azzal, hogy elvállalták a szereplést az Édes Életben. A nézők itt tudhatták meg, hogy a lombikprogramnak köszönhetően hamarosan szülők lesznek. Ikerfiaik, Szilárd és Szabolcs 2015 januárjában jöttek a világra.

sági-szilárd-ikrei
Fotó: TV2/Mokka

A büszke apuka és anyuka 2021. szeptember elsején nem véletlenül hullajtott egy-két könnycseppet a reggeli kávé mellett, ez volt az a nap, amikor gyerkőceik először mentek iskolába. Annak ellenére, hogy július közepe óta készültek a pillanatra, a Mokkában elárulták, végigsírták az első suliba vezető utat.

- Reggel lejöttek a lépcsőn, és én már akkor sírtam, nem tudtam, mi lesz az évnyitón. A reggeli kávé mellett elmerengtünk az idő múlásán - vallotta be Sági Szilárd felesége.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A fiúk egyébként igazi örökmozgó lurkók. Míg Szabi focizni és kosárlabdázni szeret, addig Szilárd imád rollerre pattanva száguldani. Ugyan még csak most mennek elsőbe, de már igazi kis matekzsenik. Akár ezerig is el tudnak számolni, így adott volt, hogy matematika tagozatos iskolában kezdik meg a tanulmányaikat.

4
Fotó: TV2/Mokka

- Az angol és a matek közül lehetett választani. Mivel folyamatosan nézik a külföldi videókat, ezért angolul előbb vagy utóbb biztos meg fognak tanulni, a matek meg kicsit azért magolósabb, rá kell érezni - ezt már a Hal a tortán egykori sztárja magyarázta az adásban.

Stohl András fia, Andriska

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legkisebb gyermeke, az egy szem fia, Andriska. 

Ezt is szeretjük