Sáfrány Emese 4 hónapig titkolta terhességét - Már ekkora a babapocakja

Sáfrány Emese és párja, Ádám első kisbabájukat a nyárra várják.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese és sportoló kedvese, a 2019-es Nyerő Párosban megismert Hornyák Ádám első kisbabájukat várják. A légtornász a 18. hétben van, szépen gömbölyödik a babapocakja. 

A pár nyáron döntött úgy, hogy belevágnak a babaprojektbe, a kicsi pedig szinte rögtön meg is fogant - árulta el a légtornász a Hot! magazinnak

Sáfrány Emese babát vár

Ádám évekig írogatott Sáfrány Emesének, akit nagyon szeretett volna randizni hívni, de úgy alakult, hogy hol az egyiküknek volt párja, hol a másikuknak, 2018-ban aztán sikerült összeegyeztetniük egy találkozót, azóta együtt vannak. 

A babát nyárra várják, születésének várható időpontja szinte egybeesik a harmadik évfordulójukkal. 

- Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétgyerekes szülők lehetnénk. Nyáron eldöntöttük, hogy belevágunk a babaprojektbe! Meglepő módon szinte rögtön állapotos lettem. Még terhességi teszt sem kellett ahhoz, hogy biztos legyek benne: egy csöppséget hordok a szívem alatt. Persze később azért igénybe vettem ennek a segítségét is, és az eredmény igazolta, amit éreztem - mesélte a kismama a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A szüleikkel karácsonykor tudatták egy gólyahírt. Egy kis dobozba csomagolták a babafotót, egy cipőcskét és a szöveget: "Hamarosan ti lesztek a nagyszüleim!" A légtornász szüleinek már van két unokájuk, párja családjában az ő gyermekük lesz az első. 

Sok barátnője küzdött hónapokig rosszullétekkel, hányással, de Sáfrány Emese nagyon jól viselte a terhesség első hónapjait, mindössze fáradékonyabb, szétszórtabb, feledékenyebb, érzékenyebb és hisztisebb, mint a várandósság előtt. Az első trimeszterben abbahagyta a sportolást, majd lassan újra elkezdte a rendszeres mozgást. 

safrany-emese-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nem vagyok kívánós, és nem is undorodom semmilyen ételtől, illattól vagy íztől. Amiket eddig is szerettem, azokból viszont még többet fogyasztok.  Alig híztam eddig, inkább olyan, mintha nagyon durván bekajáltam volna. 

Tart a szüléstől, mert az ismerősöktől sok rémtörténetet hallott, de Ádám bent lesz vele a szülőszobában, aki lelkileg támogatni tudja majd, a mostani hangulatingadozásait is jól kezeli. 

Hazai sztárok 2020-ban viselt legdögösebb ruhái

2020-ban sok gála, nagyszabású parti, díjátadó és premier maradt el, az év első hónapjaiban és a nyáron még tartottak sztárokat felvonultató rendezvényeket. Sáfrány Emese a szeptemberi Glamour-gálán keltett feltűnést egy átlátszó, virágokkal hímzett ruhával, ami alatt nem viselt melltartót. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2020-as év tíz legdögösebb ruháját.

Sarka Kata aranyszínű miniruhában partizott - A legdögösebb ruhák 2020-ból

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük