Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter 30 éve házasok - Így őrzik szerelmük lángját
Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter házasságát a harmónia jellemzi otthon és a színházban is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rudolf Péterre és Nagy-Kálózy Eszterre kétségkívül illik a fejedelmi páros megnevezés, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást a színpadon és a magánéletben egyaránt. Nem véletlen, hogy ennyire idillikus a kapcsolatuk, sokat tesznek azért, hogy megmaradjon a tűz kettejük közt.

A színészt valószínűleg első pillantásra megbabonázta kedvese, hiszen mindössze két hét randizás után borult térdre előtte, hogy megkérje a kezét. Nem csaltak az intuíciói, amik azt súgták, meglelte élete párját, hiszen már harminc éve annak, hogy kimondták a boldogító igent. Frigyükből két gyermekük született: Olivér és Szonja 29, illetve 26 évesek.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter 30 éve vannak együtt

Párosuk azért különleges, mert munkafronton is évek óta összefonódott az életük, megannyi színdarabban és televíziós produkcióban láthattuk őket együtt, mint például a Mindenből egy van című szituációs komédiában, a Kossuthkifliben, de a színész még az RTL Klub Segítség! Itthon vagyok! című sorozatában is feltűnt a színésznő oldalán.

- Mi nagyon szeretünk együtt dolgozni. Mindig alappillére volt a kapcsolatunknak, hogy bízunk egymásban, inspiráljuk egymást, bízunk egymás szemszögében, és kíváncsiak is vagyunk rá - mesélte az 54 éves színésznő a Best magazin interjújában.

 - Nagyon fontos nekem Péter véleménye, és neki is az enyém. Ma már, ha nézünk egy előadást, szinte pontosan tudjuk, hogy a másik mit gondol róla, hogyan hat rá.

A romantikát is igyekeznek megőrizni, megismerkedésük óta minden évfordulót megünnepelnek, de a hétköznapokban is apró gesztusokkal örvendeztetik meg egymást.

rudolf-péter-nagy-kálózy-eszter
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Az egyik legkedvesebb szokásuk az volt, hogy emlékcetliket hagytak otthon a másiknak, amiket albumokba rendezve őriztek meg. Bár manapság a papírformátum helyett inkább digitálisan, SMS-ben üzennek egymásnak, ez a szívmelengető szokás nem kopott ki az életükből.

Pindroch Csaba és felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték.

Ezt is szeretjük