Vetélytársat kapott Rubint Réka! 38 éves szépség lett az ellenfele
Rubint Réka vetélytársat kapott: egy 38 éves szépséggel kell megküzdenie férjéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges, retró ajándékkal lepte meg férjét Rubint Réka, amivel sikerült könnyeket csalni Schobert Norbert szemébe.

Egy majdnem 40 éves autót vett neki, amit lufikkal feldíszítve adott át. Volt mit ünnepelniük, ugyanis tíz éve házasodtak össze.

Óriási ajándék volt

A kerek évfordulóra persze a fitneszguru is egy kerek ajándékkal készült.

Az autó eddigi tulajdonosa Rubint Réka lelkére kötötte, hogy nagyon vigyázzanak rá, hiszen a szeme fénye volt a járgány.

Schobert Norbert büszkén mondta, hogy nagyobb becsben tartja majd, mint az eredeti gazda.

A fitneszházaspár már többször bizonyította, hogy nemcsak az egészséges életmódban, hanem az egészséges párkapcsolatban is profik.

Schobert Norbi a hetedik házassági évfordulójukat egy eljegyzési gyűrűvel tette felejthetetlenné a török riviérán, majd egy magyarországi kastélyszállóban folytatták az ünneplést.

Most pedig a fitneszgurut hatotta meg a gyerekkorát idéző, 38 éves Zsiguli.

Könnyekig meghatódott

- Sírtam, amikor megkaptam. Szinte érzem, ahogy mellettem ül a fater, a nagymamám és a nagybátyám, és megyünk a régi úton - lelkendezett vezetés közben Schobert.

Az orosz autógyártás eme gyöngyszemére egy kiállításon talált rá a házaspár. Már a rendezvényről kifele tartottak, amikor megpillantották, és Schobert Norbiban feltolultak az emlékek.

Lefotózta a kocsit, erről a fényképről írta ki a tulajdonos elérhetőségét a rafinált feleség. Két hónappal később pedig az áhított autó ott parkolt az előtt az étterem előtt, ahol a pár először randevúzott.

- Az embertől bármi, amit meg tud szerezni ebben az anyagias világban, elvehető. De azt sosem vehetik el tőled, amit másoknak adsz - osztotta meg életbölcsességét Schobert Norbert a TV2 Aktív című műsorával.

A fitneszguru a jegygyűrűkön kívül még soha nem örült annyira egyetlen ajándéknak sem, mint a Zsigulinak.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük