Norbiért mindent? Rubint Réka olyat készül tenni, amire senki sem számított
Rubint Réka és férje átgondolták, bevállalnának-e még egy lurkót, a csinos sztármami nem mondott nemet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még csak hét hónap telt el, mióta Rubint Réka életet adott harmadik gyermekének, Zalánnak, de a népszerű sztármami férjével, Schobert Norbival már a negyedik babán gondolkozik.

A 33 éves fitneszszakértő a Best magazinnak adott interjújában osztotta meg a közvéleménnyel, hogy a negyedik csemetét párja szeretné jobban, aki sosem titkolta el, hogy eleinte nehezen birkózott meg az apaszereppel.

Eleinte vonakodott

Réka elmondása szerint férje szinte mindennap elmondja neki, hogy szüljön még egy kislányt, de ő eleinte vonakodott, annak ellenére, hogy Norbi nagyon sokat változott, mióta megérkezett első gyermekük.

- Szerencsére a férjem egyre aktívabb otthon is, ezért maximálisan megbízom benne - kezdte vallomását Réka, aki egy fontos érvet is megnevezett, hogy miért vállalna negyedszer is gyermeket.

Két idősebb gyermeke, Lara és Norbika között ugyanis 20 hónap a korkülönbség, ő pedig azt szeretné, ha Zalán nem érezné magát magányosnak néhány év múlva, amikor a nagyobb gyerkőcök belépnek a kamaszkorba.

Nagyon szeretik egymást a gyerekeik

- Nincs a gyermekeink között féltékenység, a nagyobbak babusgatják és odafigyelnek a kicsire, de pár év múlva, amikor belépnek a kamaszkorba, bármennyire is szeretik, nyűg lesz nekik egy kisebb testvér - tette hozzá.

Réka egyébként nem titkolta el azt sem, hogy a saját bőrén kellett megtapasztalnia, milyen nehéz ügy a testvérek közötti korkülönbség, bátyja és közte ugyanis hét év van.

- Egy időben éreztem, hogy én már kicsi vagyok a testvéremhez, és ez nem volt jó. Éppen ezért szeretnénk, hogy legyen egy kishúga Zalánnak. Vagy egy kisöccse, ha úgy adódik - fejtette ki álláspontját Réka.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük