Még tud meglepetést okozni! Rubint Rékát így még nem láttad
Rubint Réka egy egészen új oldaláról mutatkozott be a napokban, amikor dalra fakadt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges ajándékkal lepte meg férjét Rubint Réka. Amellett, hogy kitalálta Schobert Norbert minden titkos gondolatát, még dalra is fakadt.

Mint Facebook-oldalán írta, az elmúlt egy év nehézségei csak még inkább összekovácsolták a házasságukat.

Különleges ajándékot kapott

A magyar fitneszkirálynő különleges meglepetéssel kedveskedett férje 42. születésnapjára: belépőket vett a világ legrangosabb tenisztornájára, valamint megszervezett egy romantikus kiruccanást Monte Carlóba.

Férje nagy Nadal-rajongó, és maga is teniszezik, így el sem tudott volna képzelni szebb ajándékot.

Ezen felül pedig a legnagyobb közösségi portálon tette közzé videójukat, amelyben mindketten dalra fakadtak. Nem először, hiszen az oldalon számos videó van, melyben hallhatjuk őket énekelni.

Legszívesebben a Gringo Sztár Szabadulj fel! című számát éneklik, de felbukkan egy olyan dal is, ami különösen fontos a házaspárnak.

Nem lép szülei nyomdokaiba Lara

Állítólag ugyanis Dobrády Ákos és Emilia duettjére kérte meg Schobert Norbi kezét a finteszlady, így a Szerelemre hangolva sokszor felbukkan a repertoárjukban.

Szülei tehetségét örökölhette Schobert Lara is, aki minden zenei előképzettség nélkül elindult a TV2 új műsorában, Az ének iskolájában. Bár a versenyből kiesett, most már énektanárhoz jár, mivel Kasza Tibor és Janicsák Veca is azt mondta, hogy őstehetség.

A szülők pedig végül beletörődtek abba, hogy lányuk nem a fitnesz útján követi őket, sportolni pedig maximum hobbiszinten fog.

Fotó: Facebook

Ezt is szeretjük