3 gyerek után is bevállalta! Rubint Réka bikinis fotókkal ünnepelt
Rubint Réka első fotózása tízéves jubileumát egy újabb, szexis fotósorozattal ünnepelte meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Éppen tíz éve annak, hogy Rubint Réka belevágott a fitneszbizniszbe, pályafutásának jubileumát pedig egy ünnepi DVD kiadásával koronázza meg, amelynek borítója sokaknak ismerős lehet.

A 33 éves személyi edző és sztáranyuka a kiadvány borítóján ugyanis pontosan úgy pózol majd, mint tíz évvel ezelőtt, Nánási Pál pedig pontosan ugyanúgy fotózta le, mint tíz éve.

Kirobbanóan jó formában van

Schobert Norbi bájos feleségének egyáltalán nem okozott problémát, hogy bikinire vetkőzzön, hiszen 30 fölött és három gyerek után is legalább olyan dögösen néz ki, mint karrierje elején.

Alakja hibátlan, szépsége pedig ragyogó, ami egyértelműen azt bizonyítja, hogy tíz év munkája nem maradt eredmény nélkül, saját bevallása szerint pedig könnyen ledobta a ruháit Nánási Pál fényképezőgépe előtt.

- Pali engem már látott mindenféle ruházat nélkül, úgyhogy nem hinném, hogy zavarba tudom hozni - mondta Réka az Aktív stábjának, ám a fotózásra a biztonság kedvéért elkísérte férje, Norbi is.

Norbinak csak még jobban tetszik

- Sokkal szebb lettél tíz év alatt - mondta Norbi a feleségének, aki ennél nagyobb bókot talán nem is kaphatott volna a férfitól, akivel immáron évek óta boldog és harmonikus házasságban él.

Rubint Réka egyébként egy fontos üzenetet szeretne ezzel a borítóval közvetíteni a nőknek, miszerint, ha kitartóak, akkor jobban érezhetik magukat a bőrükben.

- Szüksége van a nőknek arra, hogy kapjanak egy ilyen üzenetet, mert egyre többen követik, az órákon is rengeteg sok csinos kismama van - fejtette ki álláspontját.

Ezt is szeretjük